S'està cercant, espereu....

Camps de pràctiques i instal·lacions - València

Pràctiques i instal.lacions

Mapa dels camps i instal.lacions Enllaç a fitxa Jardí del Túria.Tramo IJardí del Túria. Tramo IIJardí de les HespéridesJardí del Túria. Trams IV - V Parc Professor Antonio LlombartEnllaç a Jardí del Túria. Tram IIIEnllaç a Jardí del Túria. Tram VIEnllaç a Jardí del Túria. Tram VII

JARDÍ DEL TÚRIA. TRAMO VII

  • Antiguo cauce del Turia (Entre el Puente de la Trinidad y el Puente del Real)
  • VALENCIA
  • Telèfon: 96.325.78.81 - 96.352.54.78

ACCÉS: Rampes per Pla del Real i Passeig Ciutadella junt amb el Pont del Real, entrada gratuïta al jardí.

HORARI: No tanca

GESTIÓ: Organisme Autònom Municipal Parcs i Jardins Singulars i Escola Municipal de Jardineria i Paisatge.

TOPOGRAFIA I HISTÒRIA:

INFORMACIÓ ADDICIONAL:

Vista aérea del Tramo VII

En tal tram, entre el Pont de la Trinidad i el Pont del Real, existia el viver municipal que la Fundació Pública Municipal de Parcs i Jardins Singulars de l'Ajuntament de València va convertir en jardí entre els anys 2002 i 2003.

Els camins i llit central, i les zones pròximes a ambdós ponts, amb una superfície d'uns 12.000 metres quadrats, que no eren ocupades per este viver eren mantingudes per esta Fundació des de maig d'1.992.

En 1997 es van realitzar les obres del col·lector que van afectar el llit central. Una vegada finalitzades el llit central es va convertir en ‘carril bici'.

Actualment és un jardí integrat amb el seu entorn de 68.800 metres quadrats de superfície, que seguix la línia dels trams adjacents i s'ha preparat per a poder acollir escultures a l'aire lliure.

|
Relació d'arbratge del Tram VII del Jardí del Túria Mes informació sobre accesibilitat