S'està cercant, espereu....

Camps de pràctiques i instal·lacions - València

Pràctiques i instal.lacions

Mapa dels camps i instal.lacions Enllaç a fitxa Jardí del Túria.Tramo IJardí del Túria. Tramo IIJardí de les HespéridesJardí del Túria. Trams IV - V Parc Professor Antonio LlombartEnllaç a Jardí del Túria. Tram IIIEnllaç a Jardí del Túria. Tram VIEnllaç a Jardí del Túria. Tram VII

INSTAL·LACIONS JARDÍ DEL TURIA - PARC GULLIVER (TRAM XII)

AVÍS: Per treballs de manteniment, romandrà tancat el primer dimarts de cada mes, passant a dimecres en cas de ser festiu el dimarts. Per seguretat, es tancarà el parc quan la figura estiga banyada o hi haja alerta meteorològica.
ACCÉS:
Per a accedir al Parc Gulliver, situat en el tram XII del Jardí del Túria, s’hi pot arribar per les rampes dels ponts de l’Àngel Custodi i del Regne.

Entrada gratuïta al Jardí del Túria i al Parc Gulliver.

HORARI DEL PARC ‘GULLIVER':
Novembre, desembre, gener i febrer: de 10:00 a 17:30h
Abril, maig, juny i setembre: de 10:00 a 20:00h
Juliol i agost: de 10:00 a 13:30h y de 17:30 a 21:00h
Març i octubre: de 10:00 a 19:00h
 

TOPOGRAFIA:

Pla del Tramo XII
Ninot Gulliver
|

El tram XII del Jardí del Túria, situat entre el pont de l’Àngel Custodi i el de Montolivet, disposa de 126.560 metres quadrats de superfície. El manteniment de la jardineria i del Parc Gulliver és responsabilitat des de maig de 1992 de l’actual Organisme Autònom Municipal de Parcs, Jardins i Biodiversitat Urbana.

CONTINGUTS:

Tramo XII del Jardín del Túria

L’àrea del Tram XII on es troba el Parc Gulliver és un conjunt de zona d’esbarjo que combina espai verd amb jocs infantils diversos, entre ells, pistes de minigolf i monopatí, a més de l’àrea circular on es troba la gran figura del Gulliver, en un parc únic i de gran atractiu que ocupa 15.000 metres quadrats. Al seu torn, les instal·lacions disposen d’una àmplia zona condicionada per al pícnic com també lavabos públics i servici d’infermeria.
El Parc Gulliver constituïx un gran referent de València, ja que és la zona infantil més visitada de la ciutat i un dels principals atractius per al turisme familiar des de fa 30 anys. Està protagonitzada per una enorme figura de 70 metres d’envergadura que representa al protagonista de l’obra de l’escriptor irlandés Jonathan Swift. Un gegant com el del seu conte, sobre el qual les xiquetes i els xiquets, i fins i tot, les persones adultes, poden jugar i esvarar-se, a manera dels lil·liputencs del seu conte, pels diversos tobogans, escales o passarel·les.
ste parc va ser encarregat per l’Ajuntament de València en 1990 a l’arquitecte Rafael Rivera, a l’il·lustrador Sento Llobell i a l’artista faller Manolo Martín.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

|

Relació d'arbratge del Tram XII del Jardí del Túria


Mes informació sobre accesibilitat