S'està cercant, espereu....

Camps de pràctiques i instal·lacions - València

Pràctiques i instal.lacions

Mapa dels camps i instal.lacions Enllaç a fitxa Jardí del Túria.Tramo IJardí del Túria. Tramo IIJardí de les HespéridesJardí del Túria. Trams IV - V Parc Professor Antonio LlombartEnllaç a Jardí del Túria. Tram IIIEnllaç a Jardí del Túria. Tram VIEnllaç a Jardí del Túria. Tram VII

JARDÍ DEL TÚRIA. TRAMO XIV

  • Antiguo cauce del Turia (A partir de la rampa de acceso Pl de Monteolivete, hasta fin del jardín9
  • VALENCIA
  • Telèfon: 96.325.78.81 - 96.352.54.78

ACCÉS: Rampa d'accés Plaça de Monteolivete, des del Passeig de l'Albereda, i des de la Ciutat de les Arts i les Ciències, entrada gratuïta al jardí

HORARI: el jardí no tanca.

GESTIÓ: Organisme Autònom Municipal Parcs i Jardins Singulars i Escola Municipal de Jardineria i Paisatge.

TOPOGRAFIA I HISTÒRIA:

Al juliol de l'any 2000 s'amplien el Jardí del Túria amb la segona Fase d'este tram de jardí que s'ubica junt amb el Museu de les Ciències Príncep Felipe i l'Hemisferi de la Ciutat de les Arts i les Ciències i se li encomana la gestió a la Fundació Pública Municipal de Parcs i Jardins Singulars. Al juliol de l'any 2001 es finalitza la tercera Fase.

Vista aèria del Tram XIV

Este jardí té una extensió de 141.545 metres quadrats i es conclou al finalitzar la Primera Fase, junt amb el Palau de les Arts, al març del 2004. Amb esta última incorporació es dóna continuïtat al Jardí del Túria a l'unir el tram del Gulliver amb el de l'Hemisferic i el Museu de les Ciències.

CONTINGUTS:

Este tram recupera el llit central del Túria i disposa d'escultures a l'aire lliure, cal destacar en esta fase primra (junt amb el Palau de les Arts) el roserar de 3.200 metres quadrats amb varietats perfumades (València, Crysler imperial, Mc-Carney, Charles de Gaulle, Mme Curie,..).

Jocs infantils

En les fase segona i tercera, en el marge esquerre l'ampit és suau i s'unix al jardí del Passeig de l'Albereda, mentres que en el marge dret es troben l'Hemisfèric i el Museu de la Ciències “Príncep Felipe”. S'ha conservat l'antic llit central del riu, adornat amb nombrosa vegetació herbàcia. Els arbres, encara molt jóvens, són eucaliptus de diverses espècies, moreres blanques, tipuanas, cirerers japonesos, palmeres de Califòrnia, falsos plàtans i oms de Sibèria.Recorrent este tram del Jardí del Túria podem contemplar la Ciutat de les Arts i les Ciències i disfrutar de l'admirable entorn. També disposa de zones de jocs infantils per a gaudi dels mas xicotets.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

|
Relació d'arbratge del Tram XIV del Jardí del Túria Mes informació sobre accesibilitat