S'està cercant, espereu....

Camps de pràctiques i instal·lacions - València

Pràctiques i instal.lacions

Mapa dels camps i instal.lacions Enllaç a fitxa Jardí del Túria.Tramo IJardí del Túria. Tramo IIJardí de les HespéridesJardí del Túria. Trams IV - V Parc Professor Antonio LlombartEnllaç a Jardí del Túria. Tram IIIEnllaç a Jardí del Túria. Tram VIEnllaç a Jardí del Túria. Tram VII

JARDÍ DEL TÚRIA. TRAMOS X y XI

  • Antiguo cauce del Turia (entre el Puente de las Flores y el Puente del Ángel Custodio)
  • VALENCIA
  • Telèfon: 96.325.78.81 - 96.352.54.78

ACCÉS: Rampes per Pont de l'Exposició en ambdós marges i altres distribuïdes per Passeig de l'Albereda i per Avinguda Jacinto Benavente, entrada gratuïta al jardí.

HORARI: No tanca

GESTIÓ: Organisme Autònom Municipal Parcs i Jardins Singulars i Escola Municipal de Jardineria i Paisatge.

TOPOGRAFIA:

Amb una superfície de 135.275 metres quadrats i als peus del Palau de la Música, entre el Pont de les Flores i el Pont del Ángel Custodi, este excepcional jardí servix d'estendard de la moderna València als ulls del món.

Plan del Tramo X - XI
Imatge il·lustrativa

CONTINGUTS:

Imatge il·lustrativa

L'abundant vegetació, composta per pins pinyoners, palmeres, i ciprers que combinats amb les pèrgoles, estanys i el mobiliari urbà ho convertixen en un dels racons més representatius dels jardins de la ciutat. Davall el pont del Mar un gran estany circular és rodejat per dos files d'altes palmeres, continuem caminant pels carrers centrals i ens trobem amb un nou estany en què observem el discórrer dels peixos que ho poblen, creuem mes allà la pèrgola i veiem l'ampli espai on rodejat de palmeres i amb el majestuós fons del Palau una moderna font combina la música de sorgir de nombrosos dolls il·luminats per llums subaquàtiques.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

|
Relació d'arbratge del Tram XIX del Jardí del Túria Mes informació sobre accesibilitat Mes informació sobre accesibilitat