S'està cercant, espereu....

Camps de pràctiques i instal·lacions - València

Pràctiques i instal.lacions

Mapa dels camps i instal.lacions Enllaç a fitxa Jardí del Túria.Tramo IJardí del Túria. Tramo IIJardí de les HespéridesJardí del Túria. Trams IV - V Parc Professor Antonio LlombartEnllaç a Jardí del Túria. Tram IIIEnllaç a Jardí del Túria. Tram VIEnllaç a Jardí del Túria. Tram VII

INSTAL·LACIONS JARDÍ DEL TURIA, ESTADI DEL TURIA (TRAM III)

  • ACCESO POR TIRSO DE MOLINA, S/N, s/n
  • 46008, VALENCIA
  • Telèfon: 963 48 50 00
  • Fax: 96 345 90 60

ACCÉS: rampes per Avinguda Tirs de Molina junt amb el Pont de Campanar i el Pont d'Ademuz, entrada gratuïta al jardí.

HORARI: No tanca

TOPOGRAFIA I HISTÒRIA:

GESTIÓ: Organisme Autònom Municipal Parcs i Jardins Singulars i Escola Municipal de Jardineria i Paisatge.

Jardí del Túria. Tramo III

Al maig de 1992; la Fundació Pública Municipal de Parcs i Jardins Singulars es va fer càrrec del manteniment de la jardineria este tram del Jardí del Túria de 83.768 metres quadrats compresos entre els ponts de Campanar i d'Ademuz. El finançament d'esta zona va anar a càrrec de la Conselleria de cultura, Excel·lentíssima Diputació i l'Ajuntament de València per mitjà d'un conveni firmat per les dites entitats. Les instal·lacions esportives són competència de la Fundació Esportiva.

CONTINGUTS:

Es tracta d'una zona de caràcter eminentment esportiu, la part central esta presidida per les pistes poliesportives i d'atletisme homologades. Davall el pont d'Ademuz hi ha un gran estany circular recorregut per camins irregulars on tres grans dolls d'aigua es destaquen a la llunyania, i són visibles des de la plaça umbracle que és cortada per un dels seus extrems per un senda lleument circular que discorre entre palmeres. Com en la pràctica totalitat del llit, dos carrers discorren per ambdós costats i són ideals per al passeig rodejats sempre del gran pulmó verd de València.

Els arbres són molt variats, destacant els tarongers, pins pinyoners, palmeres datileres, til·lers, lledoners, sureres i alzines.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Relació arbratge del Tramo III del Jardí del Túria

Estadi del Turia. Més informació

Mes informació sobre accesibilitat