S'està cercant, espereu....

Camps de pràctiques i instal·lacions - València

Pràctiques i instal.lacions

Mapa dels camps i instal.lacions Enllaç a fitxa Jardí del Túria.Tramo IJardí del Túria. Tramo IIJardí de les HespéridesJardí del Túria. Trams IV - V Parc Professor Antonio LlombartEnllaç a Jardí del Túria. Tram IIIEnllaç a Jardí del Túria. Tram VIEnllaç a Jardí del Túria. Tram VII

INSTAL·LACIONS JARDÍ DEL TURIA, ESTADI DE SOFBOL-BÉISBOL (TRAM VI)

  • ACCESO POR LLANO DE LA ZAIDÍA, S/N, TRAMO VI DEL JARDÍN DEL TURIA, s/n
  • 46003, VALENCIA
  • Telèfon: -

ACCÉS: rampes per carrer Blanquerias junt amb el Pont de Sant Josep i el Pont de Serrans, entrada gratuïta al jardí.

HORARI: No tanca

GESTIÓ: Organisme Autònom Municipal Parcs i Jardins Singulars i Escola Municipal de Jardineria i Paisatge.

TOPOGRAFIA I HISTÒRIA:

Es localitza entre els ponts de Sant Josep i el pont de la Trinidad i ocupa 129.320 metres quadrats de superfície.

Tramo VI del Jardí del Tùria

Les obres d'enjardinament van finalitzar l'any 1982. A l'Abril de 1.987, la Fundació Pública Municipal de Parcs i Jardins Singulars es fa càrrec de la gestió i manteniment de la jardineria d'este tram. La zona situada entre els ponts de Serrans i de la Trinidad que va ser confiat a esta Fundació al maig de 1992.

CONTINGUTS:

En este tram es combinen dos zones, una d'abundant vegetació (falses acàcies, xops blancs, oms, plàtans d'ombra, oliveretes i acàcies del Japó), perfectament dotades de mobiliari urbà i fonts abeurador idònies per al passeig i l'escampament, i una altra amb cinc camps de futbol de gran ús on els arbres són per tant molt més escassos, sent els més freqüents les melias, oliveretes, grevilleas i oms de Sibèria.

Existix també en este tram un camp de beisbol amb gespa i una pista de patinatge.

Este tram esta concebut com un jardí obert i urbà, lluny de qualsevol pretensió estilista o decorativista, cobert per una gran densitat d'arbratge, extenses superfícies encespadas i multitud d'arbustos que li conferixen en el seu conjunt una estructura harmoniosa i natural. El llit central del riu Túria, afectat per les obres del col·lector en 1.997, servix com a senda per a disfrutar del jardí en tota la seua longitud.

INFORMACIÓ ADDICIONAL:


Estadi Sofbol-Bèisbol. Més informació

Mes informació sobre accesibilitat