S'està cercant, espereu....

Dates clau - València

Dates clau

Drets humans i convivència

volver Tornar

fechas clave

Campanyes 10 de desembre: commemoració de la declaració universal de drets humans

Estes campanyes estan impulsades pel servici d'Igualtat i Polítiques Inclusives i pertanyen a tots els servicis municipals que treballen per la no discriminació. Persegueixen la sensibilització contra la discriminació i l'odi. Els objectius fonamentals són sensibilitzar a la població de la importància de la declaració i del seu contingut, impulsar la defensa dels Drets Humans, identificar i denunciar els actes discriminatoris que es puguen produir en el municipi i promoure la participació de les entitats de defensa dels drets humans en estes celebracions.

Campanya “ESSERS” 2020

Campanya “ESTA ÉS LA MEUA DECLARACIÓ” 2021

 

Jornades europees ciutats vs odi

 campanya ciutats vs odi

L'Ajuntament de València, davant el creixement dels delictes d'odi que s'està experimentant, promou cada any les jornades europees “CIUTATS vs ODI”, en commemoració de la Declaració Universal dels Drets Humans. A més, la corporació adherida a la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat, a més de participar i cooperar amb les organitzacions nacionals i internacionals de defensa dels drets humans i la interculturalitat com per exemple la Xarxa de Ciutats Interculturals, la CGLU: Ciutats i Governs Locals Units, així com l'ECCAR: Coalició Europea de Ciutats Contra el racisme.

 

Memorial en record de Marouane Aboubaida

monolito marouane abouobaida

Una de les accions més emotives i reivindicatives dels drets humans inherents a totes les persones, independentment de la seua situació administrativa, és el Memorial que s'ha instal·lat en record de Marouane Abouobaida en l'Avinguda del Dr Waksman. Marouane va veure truncat el seu somni de vida en morir en el CIE de Sapadors el passat 15/07/2019.

NOMÉS VULL ESTAR AL TEU SI
Només vull morir en la meua terra,
que m’hi soterren,
fondre’m i esvair-me en la seua fertilitat.
Per a ressuscitar sent herba en la meua terra,
ressuscitar sent flor
que desfulle un fadrinet
al meu país.
Només vull estar al si de la meua pàtria
sent terra,
herba o flor.

Actualitat

Activitats puntuals i periòdiques
Ací es troben les activitats puntuals i periòdiques que programem des de la Regidoria d'Igualtat i Polítiques de Gènere i LGTBI per a divulgar els temes d'actualitat en l'agenda feminista.

icono-puntero

Descobrix les
nostres notícies

+ Notícies
icono-puntero

Accedix a
l'agenda

+ Agenda
icono-puntero

Les nostres
campanyes avui

+ Campanyes