S'està cercant, espereu....

Programes i projectes - València

Programes i projectes

Drets humans i convivència

volver Tornar

programas y proyectos

Pla COMVA

El I Pla de Convivència Municipal de València 2021-2024 forma part del compromís de l'Ajuntament de València amb la defensa dels drets humans i de ciutadania de totes les veïnes i veïns de la capital valenciana. En este sentit, és l'instrument fonamental per a estructurar i desenvolupar la política local de drets humans i de lluita contra la discriminació i els delictes d'odi, garantint i protegint el dret a la ciutat i a la dignitat de tots els seus habitants.

El pla incorpora la diversitat com a element enriquidor, cohesionador i conformador d'una societat valenciana plural, diversa, intercultural, heterogènia, corresponsable, justa, inclusiva i equitativa. El Pla COMVA posa en el centre les persones, els seus drets i la diversitat com a element bastidor de la comunitat local com a societat justa, inclusiva i equitativa en un marc de governança participativa.

Pla COMVA

 

Programa educatiu “Drets humans, Igualtat de tracte i no discriminació”

L'Ajuntament de València aposta per programes d'intervenció socioeducativa per a la igualtat de tracte, no discriminació i prevenció dels delictes d'odi. Estos programes es materialitzen en tallers educatius dirigits a alumnat escolaritzat a la ciutat de València i els seus Pobles, de nivells d'Educació Infantil, Primària, Secundària i Ensenyaments post-obligatòries: Batxillerat, Cicles Formatius i Formació Professional Bàsica.

Els tallers que s'imparteixen en matèria de drets humans són:

Foment de valors d'igualtat de tracte i no discriminació.

Tallers de sensibilització i d'intervenció per a fomentar les relacions des del respecte i igualtat i previndre qualsevol tipus de violència o discriminació.

Igualtat de tracte i no discriminació: conceptes, eines i recursos. 

Tallers per a fomentar la igualtat de tracte, no discriminació i prevenció dels delictes d'odi, dotant a l'alumnat d'eines i recursos per a la seua detecció.

Tallers per a la prevenció dels delictes d'odi, violència i sexisme en les xarxes socials.
Tallers que fomenten l'educació crítica per al respecte i no discriminació en les xarxes socials i els mitjans de comunicació per a la prevenció dels delictes d'odi.