S'està cercant, espereu....

Inici - València

ONDIS

L'Oficina de No Discriminació (ONDIS) és el servici municipal de l'Ajuntament de València que treballa en defensa, protecció i garantia dels drets humans. Actua enfront de les situacions de discriminació per raó de sexe, nacionalitat, origen racial o ètnic, orientació sexual, identitat i expressió de gènere, grup familiar, desenvolupament sexual, diversitat funcional o discapacitat, religió o creences, idees polítiques, pobresa, llengua, cultura, malaltia, estètica, cos o qualsevol altra circumstància personal o social.

L’ONDIS està a la disposició de qualsevol persona que considere que haja sigut víctima d'un fet discriminatori, així com per a totes aquelles entitats o professionals que necessiten assessorament en matèria de discriminació.

En l'ONDIS, trobaràs:

  • INFODRET: T'informem sobre els teus drets, resolem els teus dubtes i t'orientem sobre com presentar una queixa, reclamació o denúncia si fora necessari.
  • SUPORT: T'acompanyem durant tot el procés de defensa dels teus drets, enfront de qualsevol obstacle mitjançant accions de protecció i acolliment. ONDIS és un espai segur.
  • VINCLE: Organitzem grups de suport i autoajuda, oferint acompanyament social i resolució col·lectiva dels conflictes.


DENUNCIA, T'ACOMPANYEM

Si has patit qualsevol discriminació, t'orientem i acompanyem en tot el procés de reclamació o denúncia, perquè aqueixos fets no acaben invisibilitzats per desmotivació, desconeixement o por. Diem SÍ a la justícia social.


Denuncia, pregunta, informa't, coneix-nos:

Crida'ns: +34 96 321 09 60 - +34 96 321 65 94
Escriu-nos: ondis@valencia.es
O vine a veure'ns: de dilluns a divendres de 9h a 14h
C/ de Dalt 48, baix esquerra. 46003 – Barri del Carme, València