S'està cercant, espereu....

Facturació electrònica | Ajuntament de València - València

FACTURACIÓ ELECTRÒNICA: POSSIBILITAT D’OPTIMITZACIÓ I MILLORA DE L’EFICIÈNCIA

L’ús generalitzat de la factura electrònica suposa una oportunitat per a millorar l’eficiència i augmentar la competitivitat i productivitat.

Des de fa diversos anys la legislació espanyola ha regulat recentment, a través de distintes Ordenes i Lleis, l’ús de la facturació electrònica en l’àmbit de l’administració pública.

En eixe context, l’Ajuntament de València va decidir impulsar l’ús de la facturació electrònica per mitjà de la implantació d’una plataforma que li permeta rebre i integrar en els seus sistemes d’informació les factures dels seus proveïdors de forma telemàtica.

Per a això l’Ajuntament de València, l’any 2011 es va integrar en la plataforma Ge-factura de la Generalitat Valenciana que oferix les necessàries garanties de seguretat i permet als proveïdors la facturació a qualsevol entitat de l’administració valenciana adherida a la mateixa des d’un únic punt d’accés.

Més informació sobre la plataforma GE-Factura

Recentment l’Ajuntament de València s’ha adherit a la plataforma FACe, de Factura Electrònica de l’Administració General de l’Estat. Açò significa que, després de la integració realitzada, els proveïdors poden enviar les seues factures a este Ajuntament per qualsevol de les dos plataformes, Ge-factura i FACe.

Més informació sobre la plataforma FACe