S'està cercant, espereu....

Escola Art Floral - València

Escola Valenciana d'Art Floral

Mercademostracions 2012

"Un dia per a la creativitat" va reunir uns 2000 floristes de tot Espanya

L' participa a la
XXIX edició de les Mercademostracions

Guanya dos primers premis a l'arbre de Nadal més original

El passat diumenge 11 de novembre, va tenir lloc la celebració de la XXIX edició de les Mercademostracions, un acte organitzat per Mercabarna i l'Associació d'Empresaris Majoristes de la Flor (AEM), que s'ha convertit en una cita obligada per a tots aquells professionals del sector que volen estar al dia de les últimes tendències florals.

L'objectiu principal de la trobada és el de presentar les últimes novetats i tendències pel que fa a treballs florals i ornamentació d'arbres de Nadal, que marcaran la moda floral per les festes nadalenques.

Com qualsevol altra activitat artística, l'art floral viu en constant evolució. Noves tendències associades a noves varietats de flors i verds ornamentals i nous complements salten des de les escoles d'art floral a les floristeries.

Les principals escoles d'art floral espanyoles mostren any rere any a Mercabarna les seues propostes florals per Nadal i, en esta ocasió, l', pertanyent a l'Organisme Autònom Municipal de Parcs i Jardins Singulars i Escola Municipal de Jardineria i Paisatge, dependent de l'Ajuntament de València, ha estat convidada per a participar en el certamen floral.

Cal assenyalar que a estes demostracions es va per invitació, i enguany han participat 9 escoles d'art floral nacionals: Alnorte, DFLORARTS, ESCOLA ANDALUSA D'ART FLORAL, ESCOLA CATALANA D'ART FLORAL, ESCOLA ESPANYOLA D'ART FLORAL, ESCOLA VALENCIANA D'ART FLORAL , IVOAFE ART FLORAL, ROSA VALLS i SMILAX.

El tema triat per al desenvolupament de la demostració ha estat "El Nadal".

Les professores que enguany han participat representant l' en la decoració d'estands han estat Raquel Carrasco Pozuelo i Lina Roig Conca, ambdues són, a més de docents amb molts anys d'experiència, floristes professionals.

També es pot participar si es desitja en el concurs de decoració d'arbres de Nadal, concurs que té tres apartats, "decoració amb material sec", "decoració amb plantes verdes" i "decoració amb plantes ornamentals".

Les professores que participaven en l'exposició d'estands nadalencs, ho feien i guanyaven el Primer Premi del concurs de decoració d'arbres de Nadal en l'apartat de "decoració amb plantes ornamentals". Alhora, quatre alumnes de l'Escola, pertanyents a la Formació d'Oficial Florista, Javier Guijarro Gómez, Dulce Silvestre Martínez i Amparo Bellver Gil, ho feien concursant en la decoració d'arbres de Nadal en l'apartat de "decoració amb material sec", obtenint ells també el Primer Premi del certamen, de manera que la Regidoria de Parcs i Jardins se sent doblement feliç per la participació en este esdeveniment.

1r premi Arbre de Nadal. Professores. Gentilesa de revista Clip 1r premi Arbre de Nadal. Professores. Gentilesa de revista Clip
Estand en procés de l' Estand en procés de l'
Visitants de l'estand de l' Visitants de l'estand de l'
Detall de l'estand. Arbrets de Nadal Detall de l'estand. Arbrets de Nadal
Detall de taula nadalenca Detall de taula nadalenca
Estand de l'. Professores i antic alumne Estand de l'. Professores i antic alumne
1r premi Arbre de Nadal. Alumnes. Gentilesa de la Revista Clip 1r premi Arbre de Nadal. Alumnes. Gentilesa de la Revista Clip