S'està cercant, espereu....

Inici - València

Inici

El Servici d’Igualtat i Polítiques Inclusives desenvolupa les polítiques d’igualtat de la regidoria amb actuacions en les àrees de Dones i Igualtat, Drets Humans i atenció a la diversitat LGTBI. Impulsa la implicació dels departaments i servicis municipals de forma transversal i descentralitzada amb recursos d’atenció als districtes de la ciutat.

 

 

Per aconseguir-ho, es desenvoluparan els següents plans municipals: Pla Marc d'igualtat entre dones i homes, Pla COMVA (Pla de Convivència Municipal contra la Discriminació i l'Odi a la ciutat de València) i Pla Diversitas d'atenció a la diversitat.

 

Actualitat

Activitats puntuals i periòdiques
Ací es troben les activitats puntuals i periòdiques que programem des de la Regidoria d'Igualtat i Polítiques de Gènere i LGTBI per a divulgar els temes d'actualitat en l'agenda feminista.

icono-puntero

Descobrix les
nostres notícies

+ Notícies
icono-puntero

Accedix a
l'agenda

+ Agenda
icono-puntero

Les nostres
campanyes avui

+ Campanyes

 

 

També et pot interessar

atencion-victimas

Atenció víctimes
violència masclista
#016

Xarxa de recursos per a víctimes de violència de gènere

musica-igualdad
iconos-listas

Seguix-nos en:

logo-facebook
logo-instagram
logo-youtube
logo-twitter

Recursos >> Violència de gènere

Informació bàsica per a dones víctimes de violència de gènere

Portada del folleto

Davant d'una situació de maltractaments per part de la teua parella o exparella és decisiu que pugues tindre tota la informació i orientació sobre els recursos on pots acudir, les actuacions d'urgència que pots realitzar i les prestacions que pots sol·licitar.

Per a això s'ha elaborat el fullet “Dona si patixes maltractaments només hi ha un culpable i no eres tu. No dubtes, actua i informa't” en el qual està la informació necessària, així com orientació per a aquelles persones coneixedores de situacions de violència de gènere i que vullguen recolzar la dona que la patix.

|

Més informació