Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València cedix 26.000 metres quadrats a la Federació d'Hoquei per a un centre de tecnificació i alt rendiment

Les noves instal·lacions s'alçaran al costat de les pistes que ja existixen al campus de Tarongers

• El centre s'alçarà en la confluència dels carrers d’Albalat dels Tarongers i del Professor Ernest Lluch

23/01/2022

La Federació Esportiva Municipal que presidix la regidora d’Esports, Pilar Bernabé, ha cedit a la Federació d'Hoquei de la Comunitat Valenciana una parcel·la de 26.420 metres quadrats per alçar un centre de tecnificació i d'alt rendiment esportiu. La parcel·la confronta les dos pistes adscrites al poliesportiu Verge del Carme-Beteró que ja gestiona la Federació d'Hoquei al costat del campus de Tarongers.

 

La Federació Esportiva Municipal va signar en 2008 un conveni amb la Federació d'Hoquei de la Comunitat Valenciana en virtut del qual es van cedir sengles parcel·les de més de 9.000 metres en 2013 i altres 6.000 en 2016, on actualment s'alcen dos pistes d'hoquei, una pista d'hoquei sala i altres dependències en casetes modulars, que estan adscrites al poliesportiu Verge del Carme-Beteró, però gestiona la federació.

Pilar Bernabé ha sol·licitat ara al Consell Superior d'Esports la qualificació d'un nou centre especialitzat d'alt rendiment d'hoquei i ha cedit a la federació els terrenys per alçar-lo. La qualificació de la nova instal·lació com a centre de tecnificació permetrà incorporar programes d'actuació per canalitzar inversions que permeten desenvolupar l'activitat esportiva als veïns de la ciutat de València.

El centre s'alçarà en la confluència dels carrers d’Albalat dels Tarongers i del Professor Ernest Lluch, al costat del campus dels Tarongers de la Universitat de València, en virtut d'un recent acord elevant per Pilar Bernabé a la Junta de Govern Local. El conveni original entre la Federació Esportiva Municipal i la Federació d'Hoquei de la Comunitat Valenciana, que empara la gestió patrimonial de la parcel·la, es va renovar en 2017.