S'està cercant, espereu....

Empadronament. Certificat de padró | Ajuntament de València - València

Empadronament

Si vosté és major d'edat i està empadronat a la ciutat de València, emplenant el formulari que apareix a continuació, podrà obtindre els següents tipus de certificats d'empadronament:

  • INDIVIDUAL: acredita la seua inscripció en el padró d'habitants de la ciutat de València en el moment de la sol·licitud.
  • INDIVIDUAL HISTÒRIC: acredita la seua data d'alta en el padró d'habitants de la ciutat de València i els moviments posteriors.
  • FAMILIAR: acredita la seua inscripció en el padró d'habitants en el moment de la sol·licitud, així com el nombre de persones que componen la seua inscripció. Únicament es mostraran les dades personals de la persona sol·licitant.
  • Si necessita que consten les dades personals de la resta de persones empadronades, haurà d'aportar les autoritzacions de cadascun d'elles: consulte com sol·licitar-ho en la Seu Electrònica.
  • VIVENDA (REAGRUPACIÓ / CARTA D'INVITACIÓ): acredita la seua inscripció en el padró d'habitants en el moment de la sol·licitud, així com el nombre total de persones empadronades en la vivenda (totes les inscripcions).

Per a qualsevol altra mena de certificat (menors d'edat, familiars en els quals hagen de constar les dades personals de tots els membres, persones de baixa en el padró o difuntes, etc.): consulte com sol·licitar-ho en la Seu Electrònica.

A TINDRE EN COMPTE ABANS D'EMPLENAR EL FORMULARI:
Siga com siga la forma d'enviament triada, abans de fer l'enviament del certificat s'han de realitzar una sèrie de comprovacions prèvies per a la verificació de les dades subministrades, i per tant, el certificat no s'obté en el moment. Si vol obtindre un certificat instantàniament haurà de fer-lo a través de la Seu Electrònica  amb certificat digital o DNI electrònic.
A fi de solucionar possibles incidències de la seua sol·licitud és molt important que ens facilite un telèfon de contacte, preferiblement mòbil.

 

Help

Orbeon Forms 2018.2.4.201911212304 PE
7fbf021b1c65b2dfde31efd56258c367c290f8f5
Confirmar
Esborrany trobat
Esborrany trobat
Esborranys trobats
S'ha trobat un formulari amb aquestes mateixes dades
Formulari Enviat
Revisar missatges de validació del Formulari
Impossible completar l'acció
Confirmació