S'està cercant, espereu....

Estàs en: AL TEU COSTAT

Campañas Municipales | Ayuntamiento de Valencia - València

Dissabte

23

Setembre

Cerca avançada

Tornar

Obres de renovació de voreres i calçada subvencionades per l'IVACE

Obres de renovació de voreres i calçada. Subvencionades per l'IVACE

L'Ajuntament de València ha finalitzat les obres de renovació de voreres i calçada al Carrer del Pi Blanc del polígon industrial del Poble del Forn D'Alcedo subvencionades per l'IVACE

Les obres del projecte de renovació de voreres i calçada del carrer del Pi Blanc del Polígon Industrial del Poble del Forn d’Alcedo (Districte de Poblats del Sud) s'emmarquen dins de l'actuació que realitza en els últims anys l'Ajuntament de València d'adequació, rehabilitació i millora dels entorns i espais públics urbans. 

El Polígon Industrial del Poble del Forn d’Alcedo té més de 20 anys d'antiguitat i un elevat trànsit de vehicles pesats, la qual cosa havia generat al carrer del Pi Blanc una deterioració uniforme de la infraestructura viària de propietat municipal, que feia necessària la renovació de les voreres i la calçada.

Amb l'execució de les obres es millora l'accessibilitat en l'àmbit en les zones per a vianants mitjançant la renovació dels paviments de la vorera i una renovació de l'asfaltat a la calçada. Les actuacions se centren en el carrer del Pi Blanc, tram entre el carrer de l’Assagador de la Torre i l'avinguda de Karl Marx.

El contracte d'execució d'estes obres es va adjudicar per un import de 284.796,13 €. Les obres es van iniciar el dia 18 de gener del 2023 i han sigut posades en servici el passat dia 5 d'abril de 2023.

Les obres han sigut subvencionades per l'IVACE. Amb data 6 d'abril de 2023, la presidència de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha dictat la resolució per la qual s'ha aprovat la concessió a l'Ajuntament de València d'una subvenció per a esta obra de 165.516,80 €.

Estes subvencions de l'IVACE estan vinculades a projectes d'inversió per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i servicis en els polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics amb la finalitat de millorar la qualitat d'aquells, que per la seua naturalesa no suposen per a l'ajuntament beneficiari l'exercici d'una activitat econòmica, sinó que la seua posada en marxa suposa l'exercici de competències pròpies del municipi.

Imatges del projecte (pdf 110 kb).


 

Pot trobar este document en: