S'està cercant, espereu....

Estàs en: AL TEU COSTAT

Campañas Municipales | Ayuntamiento de Valencia - València

Divendres

02

Juny

Cerca avançada

Tornar

Realització de la creativitat per a la campanya gràfica de la Gran Fira de València 2023

Campanya gràfica de la Gran Fira de València 2023

La Regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, amb el suport de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), de l’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV) i de l’Associació d’Empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana (COMUNITAT), fa una convocatòria oberta a professionals del disseny i la il·lustració i a empreses del sector de la comunicació creativa per a realització de la creativitat de la campanya gràfica per a la Gran Fira de València 2023. A través d’esta convocatòria se seleccionarà el professional o l’empresa del sector que projectarà la imatge de la Gran Fira de València 2023.

El termini per a l’enviament de candidatures serà de dotze dies naturals a comptar des de les 9.00 hores de l’endemà de la publicació d’estes bases en el Tauler d’Edictes de l’Ajuntament de València.

(23/05/2023) Acta de la sessió del comité de selecció (pdf 190 kb).(14/04/2023) Bases de la convocatòria (pdf 65 kb).

Dades de la campanya:

Publicació oficial: Tauler d'Edictes Ajuntament de València (14/04/2023)

Lloc de presentació: La forma de presentació d’esta informació serà digital, exclusivament a través de la plataforma WeTransfer, dirigida a l’adreça de correu electrònic secfiestas@valencia.es

Pot trobar este document en: