S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament adjudica un programa de tallers d’igualtat i no discriminació als centres escolars

S’oferiran 550 tallers que arribaran a més de 13.000 alumnes

• El contracte té una durada de dos anys prorrogable per tres anys més

09/06/2023

La Junta de Govern Local ha aprovat hui l’adjudicació d’un programa d’intervenció socioeducativa en igualtat, no discriminació i prevenció dels delictes d’odi dirigit a l’alumnat d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat, cicles formatius i Formació Professional Bàsica de la ciutat de València. La regidora d’Igualtat en funcions, Lucía Beamud, ha afirmat que “per primera vegada, als centres educatius de primària, secundària i formació professional de València s’hi faran tallers per a previndre i combatre les discriminacions i els delictes d’odi, una tasca en favor dels drets humans”.
 

El contracte permetrà la impartició de tallers per treballar en l’educació de menors i joves en matèries com la lluita contra els estereotips, l’oferiment d’alternatives d’educació pluralista, respecte i tolerància, la potenciació d’actituds positives i relacions igualitàries i la prevenció dels delictes d’odi i de qualsevol forma de discriminació.

El programa es desenvoluparà dins dels centres educatius de la ciutat de València i s’integra en el primer Pla de Convivència Municipal i en el Pla Director de Coeducació de la Conselleria d’Educació i Cultura.

En total, s’oferiran més de 550 tallers, que arribaran a més de 13.000 alumnes de la ciutat. Els tallers s’impartiran en quatre àrees: el foment de valors d’igualtat de tracte i no discriminació, conceptes, ferramentes i recursos en matèria de drets humans, prevenció de la discriminació i el discurs d’odi i la prevenció de discriminació, violència i sexisme en les xarxes socials.

El contracte té una durada de dos anys prorrogable per tres anys més i un preu d’adjudicació de 439.230 euros.