Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

S'obri el termini de sol·licitud de subvencions per a projectes d'acció social, amb un pressupost d'un milió d'euros

L'Ajuntament donarà suport a la labor de 80 entitats socials

• Cada entitat podrà rebre una subvenció màxima de 14.500 euros

04/04/2022

Amb la publicació de la convocatòria en el BOP, Butlletí Oficial de la Província, de subvencions d'acció social, ha quedat obert el termini de sol·licitud d'ajudes econòmiques per al desenvolupament de projectes d'intervenció en l'àmbit de l'acció social en el municipi, a la qual es destina un pressupost d'un milió d'euros. Les entitats interessades tindran un termini de 20 dies hàbils, a comptar des del 31 de març, per a presentar projectes de caràcter comunitari i col·laboratiu, des d'un criteri bàsic de participació públic-privat.

 

Tal com ha recordat la regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, “hauran de ser projectes destinats a atendre la problemàtica personal, social i d'inserció laboral de persones afectades per la desigualtat, la marginació i l'exclusió social a València, i millorar les condicions de vida de persones que es troben en situació de vulnerabilitat social”.

La Junta de Govern Local va aprovar el passat mes de març esta convocatòria, que estableix les pautes per a subvencionar projectes a la ciutat, desenvolupats per entitats sense ànim de lucre que impulsen la cooperació entre la iniciativa social i l'administració local en l'àmbit dels servicis socials. Cada entitat podrà presentar únicament un projecte a la convocatòria, i podrà rebre una subvenció màxima de 14.500 euros. Tal com ha recordat la regidora Lozano, es podrà atorgar subvenció a un total de 80 entitats.

Les sol·licituds hauran de ser presentades a través de la Seu Electrònica municipal (Registre Electrònic General de l'Ajuntament), i el termini serà de 20 dies hàbils a comptar des del dia següent a la publicació de l'anunci en el Butlletí Oficial de la Província de València.