Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament licita la creació d’una zona de socialització canina al carrer d’Albocàsser, a Benimaclet

El vicealcalde Campillo explica que la intervenció inclourà també la instal·lació de jocs biosaludables i bancs, i la millora de la vegetació

• Àrea que es remodelarà

02/07/2022

La Regidoria d’Ecologia Urbana ha tret a licitació la creació d’una nova zona de socialització canina al barri de Benimaclet, concretament aprofitant la remodelació de la zona verda del carrer d’Albocàsser. “Es tracta d’una de les peticions veïnals més habituals i que en este cas va formar part del procés de pressupostos participatius. Per tant, donem resposta a les inquietuds ciutadanes amb este projecte de remodelació de la zona verda”, ha explicat el vicealcalde, Sergi Campillo, titular de l’Àrea d’Ecologia Urbana.

 

El projecte d’actuació en la zona verda que està en l’encreuament dels carrers d’Albocàsser i de Viver i al costat del col·legi CEIP Carles Salvador, ix a licitació amb un pressupost de 78.363,28 euros i un termini d’execució de sis setmanes, segons el plec de condicions. En total, l’àmbit d’esta remodelació que inclou una nova zona per a gossos és de 805,45 metres quadrats.

“El projecte sorgix del procés de participació ciutadana DecidimVLC a fi de crear espais urbans funcionals, apropiats i adequats a la diversitat dels seus usuaris, aportant d’esta manera una millora en la convivència d’estos, ja que actualment el jardí ja era usat per molts usuaris amb gossos”, ha assenyalat el vicealcalde, Sergi Campillo.

L’actuació consistix en la creació d’una zona de socialització de gossos en el que hui dia constituix una zona enjardinada del parc enclavat en l’encreuament dels carrers de Viver amb Albocàsser. “La intervenció inclourà, a més, la instal·lació de jocs biosaludables i bancs que complisquen la normativa vigent en matèria d’accessibilitat. A més, aprofitant els treballs, amb mitjans propis de la regidoria s’intervindrà en la millora general de la vegetació”, ha afegit Campillo.

“L’objectiu és, com van demandar les veïnes i veïns de Benimaclet, fer més funcional esta zona verda. Per tant, en poques setmanes podran gaudir d’un espai més polivalent i amb millores notables quant a equipaments públics”, ha considerat el regidor d’Ecologia Urbana.

Recursos multimèdia

Sergi Campillo