Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

El club esportiu Alter València celebra a l'Ajuntament els èxits de l'esport inclusiu

La regidora d'esports, Pilar Bernabé, ha rebut l'equip tècnic i esportiu, que ha tancat la temporada 2021 com l'únic club de la història a aconseguir huit campionats d'Espanya de futbol-sala per a persones amb discapacitat intel·lectual

• L'equip de futbol-sala del Club Alter València és l'únic club què ha aconseguit huit campionats al llarg de la història

07/02/2022

L'Hemicicle Municipal ha acollit este matí la recepció a l'equip tècnic i esportiu del Club Alter València, que ha fet història en la temporada 2021 en aconseguir el seu 8é títol de futbol sala per a persones amb discapacitat intel·lectual. La regidora d'Esports, Pilar Bernabé, ha rebut jugadors, tècnics i directius del club, i ha subratllat la responsabilitat de les administracions públiques a donar visibilitat a l'esport inclusiu i adaptat.

 

“L'Ajuntament de València obri les portes del seu saló de plens a l'esport valencià, en este cas al Club Alter València, als qui volem reconéixer tot el treball que han fet durant tota la temporada, una temporada que han tancat amb grandíssims èxits en moltes categories, especialment el seu huité títol nacional en futbol-sala”, ha assenyalat la regidora Bernabé. “Ens sentim molt orgullosos que vagen representant el nom de la nostra ciutat per tota Espanya –ha afegit- perquè esta és la València què volem: la València inclusiva i la València del talent”.

De fet, la regidora d'Esports ha subratllat la “responsabilitat que tenim les administracions públiques a donar visibilitat al grandíssim esforç que realitzen molts clubs d'esport adaptat de la nostra ciutat, com el Club Alter, i a la gran labor i lliurament dels seus esportistes de totes les modalitats”.

Com és conegut, l'equip de futbol-sala del Club Alter València es va proclamar Campió d'Espanya per huitena ocasió en la temporada de 2021, el que suposa una marca rècord, atés que es tracta de l'únic club què ha aconseguit huit campionats al llarg de la història. Però, a més, el club va aconseguir fer podi en el Campionat d'Espanya de Bàsquet que es va celebrar precisament a València, on va aconseguir la medalla de bronze. I juntament amb tot això, la parella de pàdel, modalitat esportiva en la qual el club es va iniciar fa només tres anys, ha aconseguit el quart lloc en el ránking nacional. Quant als resultats en l'àmbit autonòmic, l'Alter València ha sigut campió en pàdel, en bàsquet i en futbol-sala. Finalment, l'equip ha tancat esta temporada en el 6é lloc del Rànquing Nacional de clubs esportius de tota Espanya, entre més de 200 clubs.

El president de l'equip, Ximo Gisbert, ha reconegut que 2021 ha sigut “una temporada d'èxits, però també molt dura a causa de la pandèmia, encara que ha sigut una temporada en la qual hem aconseguit resultats increïbles”. No obstant això, Gisbert ha assegurat que l'assoliment més important que han aconseguit és “haver sigut vehicle per a la integració personal i social de persones amb discapacitat: eixe és l'èxit més important”, ha subratllat. I per això, ha agraït el suport de l'Ajuntament de València i el reconeixement a la trajectòria d'este club fundat l'any 2007.

Gisbert ha assenyalat que l'acte celebrat a l'Ajuntament hui suposa “un epíleg per a la temporada d'èxits de l'any passat, i també el pròleg de la qual comencem ara, i que esperem que seguisca en la mateixa línia”.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr

Pilar Bernabé