Buscando, por favor espere....

Noticias Destacadas | Ayuntamiento de Valencia - València

Búsqueda de noticias

Fecha (dd/mm/aaaa)

Búsqueda por día

Últimas noticias


Volver

El Ayuntamiento renueva su compromiso de “contribuir en la educación de la población escolar”

• Cartel de la pasada edición de Proyectos Educativos

24/05/2024

  • La Junta de Govern Local ha aprovat la segona pròrroga del contracte de servicis de Projectes Educatius, amb un import de 183.400,61 euros

L'Ajuntament destinarà un pressupost de 183.400, 61 euros per al desenvolupament del programa ‘Projectes Educatius’ que oferix anualment la Regidoria d'Educació a tots els centres educatius de la ciutat “per a secundar i complementar les tasques docents que s'impartixen a les aules”. Així es desprén de l'acord de la Junta de Govern Local que ha decidit renovar, per segona vegada, el contracte d'este servici i “el compromís de contribuir en l'educació de la població escolar”, tal com consta en la web municipal.

Este programa inclou propostes que potencien les arts, la vida saludable, així com el coneixement del territori, la història, el patrimoni cultural, el medi ambient i la biodiversitat.

Les diferents activitats, a les quals es poden adscriure tots els centres educatius de València, estan explicades a la web de la Regidoria d'Educació i giren entorn dels conceptes de “ciutat educadora”, i “ciutat dels xiquets i xiquetes”. Si bé, cada curs escolar el programa incorpora noves iniciatives sobre la base dels suggeriments del professorat participant.