S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València permetrà el pagament de les taxes amb targeta per a facilitar els tràmits, en Tabacalera

El regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, subratlla que esta iniciativa permetrà eliminar burocràcia i acosta l'administració a la ciutadania

• Dependències municipals de Tabacalera

12/04/2022

La Regidoria d'Hisenda ha anunciat que l'Oficina d'Atenció al Público, OAC, (situada en les dependències de Tabacalera) habilitarà el pagament amb targeta per a facilitar els tràmits de la ciutadania amb l'administració. El regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, ha explicat que el Servici disposarà de dos TPV perquè els usuaris i usuàries puguen abonar les taxes sense necessitat d'acudir a una entitat financera.

 

“A l'Ajuntament de València volem habilitar la possibilitat que en l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Tabacalera les persones puguen pagar les taxes directament amb targeta a través de TPV, seguint la línia que hem emprés per a eliminar la burocràcia i facilitar i acostar l'administració a la ciutadania”, ha explicat Sanjuán.

Les taxes que es tramiten en la OAC de Tabacalera i que a partir d'ara es podran abonar amb targeta són la declaració responsable de segona ocupació d'habitatge, els informes per a reagrupament familiar i altres tràmits d'estrangeria, tràmits sobre animals (registre, matrícula, inspecció i custòdia), tràmits relacionats amb animals perillosos, informes sobre actuacions de la Policia o l'expedició de targetes d'armes.

Amb esta iniciativa, el Consistori manté la línia de treball per a aproximar l'administració a la ciutadania i eliminar tràmits com ja s'ha fet, tal com ha indicat Sanjuán, “habilitant un dia especial d'atenció presencial per a les persones majors de 65, per tal que la relació amb l'administració siga exactament la mateixa que demanem, per exemple, a les entitats bancàries en la seua relació amb les persones”.

Les taxes que ara es podran abonar mitjançant TPV van suposar 3.933 operacions des de l'1 de gener de 2021 i uns imports de 67.000 euros.

Recursos multimèdia

Borja Sanjuán