S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament recupera 144 m² d'espai per als vianants en zona escolar

• Obres a les portes del Col·legi de Trafalgar, en el barrio de la Creu del Grau

24/05/2023

El servici de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València ha iniciat esta setmana la recuperació de 144 m² d'espai per als vianants en l'entorn escolar de tres centres educatius: en el Col·legi Trafalgar, en el barri de la Creu del Grau; en el Col·legi Engeba, en el barri d'Albors; i en el col·legi Liceu Corbí, al carrer de la Senyera, en el barri de Montolivet.
 

En tots estos centres s'ha iniciat la creació d'una zona d'ús per a la comunitat educativa i per als vianants, delimitant-la amb jardineres i tanques, i amb jocs per als i les escolars.

A més, en l'entrada del col·legi Trafalgar se situarà un nou pas de vianants, al carrer de Rodrigo de Pertegás. I en el cas del Liceu Corbí, s'ha previst la instal·lació de mobiliari urbà com a bancs i aparcabicis, i la substitució de l'estacionament en bateria per places d'aparcament reservades per a motocicletes. També es reforçarà tant la senyalització horitzontal com la vertical, advertint de la proximitat d'este centre escolar que dona a l'avinguda de Pere Aleixandre.