S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València ingressa 9,6 milions del Ministeri d'Hisenda per la devolució de l'IVA de 2017

Borja Sanjuán: “El Govern ja ha ingressat la liquidació de l'IVA, els diners que va deixar a deure a l'Ajuntament el ministre Montoro en 2017”

• Plaça de l'Ajuntament

07/04/2022

L'Ajuntament de València ha ingressat ja un total de 9,6 milions d'euros procedents del Ministeri d'Hisenda per compensar la pèrdua de recaptació de l'IVA en 2017 a conseqüència de la modificació del sistema de càlcul que va introduir llavors el Govern. El regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, ha mostrat la seua satisfacció perquè el Govern haja satisfet finalment els 9 milions que es van deixar d'ingressar en 2017 pel canvi normatiu i altres 600.000 euros més en concepte d'interessos.

 

“El Govern d'Espanya ja ha ingressat a l'Ajuntament de València la liquidació de l'IVA, els diners que va deixar a deure a l'Ajuntament el ministre Montoro en 2017. En total, 9 milions d'euros i 600.000 euros d'interessos. Ja podem dir que el Govern de Pedro Sánchez ha retornat a la ciutat de València els diners que li va llevar el senyor Montoro i que, a més, ha pagat els interessos que ens devien des de llavors”, ha incidit Sanjuán.

El regidor d'Hisenda, a més, ha subratllat que la devolució de les quantitats mal computades de l'IVA de 2017 s'ha produït després de les reclamacions que han realitzat tots els ajuntaments des d’aleshores i que no havien estat acceptades per l'Executiu fins a hui.

El pagament dels 9,6 milions que ha realitzat el Ministeri d'Hisenda respon al càlcul final que va realitzar l'Ajuntament de València sobre les quantitats que van deixar de recaptar-se a conseqüència de la modificació de l'IVA en 2017 i que eleva en prop d'un milió d'euros la xifra que s'havia estipulat inicialment.

Recursos multimèdia

Borja Sanjuán