Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València registra la major inversió autoritzada de la seua història a 31 de maig

Borja Sanjuán destaca l'esforç inversor de l'Ajuntament en un any clau per a la reactivació econòmica amb més de 320 milions d'euros

• Les obres de remodelació de la plaça del Mercat acaben de finalitzar

06/06/2022

L'Ajuntament de València ha autoritzat a 31 de maig un total de 125,9 milions d'euros, una quantitat rècord a estes altures de l’any i que comporta un increment de més del 25% respecte al mateix període de l'any anterior. El volum d'inversions autoritzades al maig, de fet, no es va aconseguir fins al mes d'octubre de l'any passat.

 

Els 125,9 milions d'euros que ja s'han autoritzat el mes de maig representen el 30,82% del total de les inversions previstes per a tot l'any i que, alhora, comportenn unes xifres històriques, ja que mai abans s'havien previst unes quantitats tan significatives per a inversions.

El regidor d'Hisenda de València, Borja Sanjuán, ha destacat l'alt volum d'inversió aconseguit a 31 de maig amb xifres rècord en el consistori en un any clau per a la recuperació dels efectes de la pandèmia en uns pressupostos que, per primera vegada, superen els 1.000 milions d'euros.

”A 31 de maig hem autoritzat ja 125,9 milions d'euros en execució d'inversions, la qual cosa comporta la xifra més alta de la història en este mes en l'Ajuntament de València. Este Ajuntament és exemple per haver fet un pressupost expansiu i per estar donant no solament més ajudes que ningú sinó també més volum d'inversió per a poder reactivar l'economia de la ciutat”, ha indicat Sanjuán, qui ha recordat que, per primera vegada, les inversions previstes per l'Ajuntament de València superen la quantitat total de deute registrat.