S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Les hortalisses gegants d’#HortAttack tornen als carrers pel 95 aniversari del Mercat Central

Les fruites i verdures de grandària XXL de Mercavalència s’han cedit per a una gimcana fotogràfica que el mercat organitza per celebrar l’efemèride

• Tomaca d'#HortAttack davant de la Dama Ibèrica de Corts Valencianes

03/05/2023

Les fruites i verdures de grandària XXL d’#HortAttack han aterrat novament a València per celebrar el 95é aniversari del Mercat Central. Les figures gegants de Mercavalència s’han cedit per a una gimcana fotogràfica que el mercat ha organitzat amb motiu de l’efemèride.
 

El regidor de Comerç i president de Mercavalència, Carlos Galiana, ha informat d’esta iniciativa per donar suport al Mercat Central. Així, s’han recuperat les peces hortícoles de la campanya #HortAttack, que es va posar en marxa en 2017, en el marc de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible, per promoure el consum de productes de proximitat.

En esta ocasió, la taronja, el pebrot, la carxofa, la tomaca, la llima i l’albergínia gegants d’#HortAttack s’han instal·lat front a Vivers (Blasco Ibáñez amb Botànic Cavanilles), a la Creu Coberta (Sant Vicent amb Tomás Sala), a l’encreuament de l’Albereda amb França, a la plaça de Bruges, davant de la Dama Ibèrica de Corts Valencianes, i a la plaça del Pintor Segrelles.