S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Paula Llobet subratlla la necessitat d’“aportar seguretat jurídica i oferir una solució integral a les empreses per a atraure la inversió”

• Llobet ha subratllat l'objectiu del govern municipal: “integrar l'oficina d'inversions perquè treballe de manera transversal"

21/09/2023

  • La regidora d'Ocupació, Emprenedoria i Formació ha participat en el Faptech organitzat per la Fundació d'Estudis Borsaris i Financers
  • El Fòrum d'Assessorament Patrimonial i Tecnològic (FAPTECH) ha versat sobre “Factors d'atracció de la inversió estrangera i el talent a la ciutat de València”
  • Llobet ha defensat la necessitat de "aportar valor afegit a la ciutat de València per a poder ser competitius"

La regidora d'Innovació, Tecnologia, Agenda Digital i Captació d'Inversors, Paula Llobet, ha participat en el Fòrum d'Assessorament Integral i Tecnològic (Faptech) titulat “Factors d'atracció de la inversió estrangera i el talent a la ciutat de València”, que ha organitzat la Fundació d'Estudis Borsaris i Financers, FEBF. En la seua intervenció en este fòrum, Llobet, ha subratllat el caràcter de València com “una ciutat moderna, oberta i plena d'oportunitats, i una ciutat digitalitzada i multicultural, que constituix un dinàmic pol d'atracció de persones, negocis i talent”.

Per això, la regidora ha destacat “el factor diferencial de l'ecosistema valencià que –ha assegurat- és la seua interconnectivitat”. “Les institucions públiques i privades generen relacions fructíferes a la ciutat; empreses noves i consolidades compartixen coneixements: este és l'èxit de l'ecosistema empresarial valencià, en el qual a més de Las Naves, La Farinera és un pol d'atracció amb soft landing per a la inversió estrangera”, ha continuat la delegada.

En este context, Llobet ha subratllat l'objectiu del govern municipal, d’“integrar l'oficina d'inversions perquè treballe de manera transversal, i centrar-nos en tres factors per a atraure la inversió: facilitar la fiscalitat, aportar seguretat jurídica i oferir una solució integral a les empreses interessades".

Aportar valor afegit a la ciutat

El Fòrum d'Assessorament Patrimonial i Tecnològic (FAPTECH), que s'ha desenvolupat en la seu de la FEBF complix huit anys amb esta nova edició, que ha comptat amb la participació de socis i patrons de la FEBF i entitats com Avalnet, Banca Mirabaud, Banco Santander, CEV, Consolat de la Llotja de València, ICAV, Santander Seguros, Sue Advocats y Valencia New Investments, entre altres. En l'obertura José Roselló, patró de la FEBF, ha parlat de la importància de realitzar este tipus de jornades per a “escoltar ponents de primer nivell, intercanviar punts de vista, i debatre sobre temes d'actualitat vinculats a la inversió i les finances”.

La regidora Llobet, en nom del govern municipal, ha defensat la necessitat d’"aportar valor afegit a la ciutat de València per a poder ser competitius". Per això, ha continuat, la proposta de valor per a l'atracció d'inversió i talent es fonamenta en una ubicació privilegiada, ser un pol econòmic amb gran poder empresarial, excel·lència acadèmica reconeguda internacionalment, ser un enclavament logístic de primer nivell, comptar amb un ecosistema col·laboratiu, un hub innovador d'emprenedors, comptar amb talent qualificat, i transitar cap a una fiscalitat atractiva; i tot això articulat a través d'Invest in València, ha conclòs Llobet.