S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Catalá rep i felicita en nom de la ciutat les futbolistes valencianes campiones del món 2023

• "Per a València és un orgull tindre tres campiones del Món amb una relació tan estreta amb la nostra ciutat”, ha assegurat Catalá

14/09/2023

  • L'alcaldessa ha presidit la recepció a l'Ajuntament a les jugadores de la Selecció Espanyola Ivana Andrés i Enith Saló
  • ”Per a València és un orgull tindre tres campiones del Món amb una relació tan estreta amb la nostra ciutat", ha assegurat Catalá
  • L'alcaldessa ha compromés "tot el suport de l'Ajuntament per a consolidar i fer créixer l'esport i el futbol femení. València està amb volsaltres"

L'alcaldessa de València, María José Catalá, ha rebut esta vesprada a l'Ajuntament les campiones del món amb la Selecció Espanyola Femenina de Futbol Ivana Andrés i Enith, valencianes de naixement, que són o han sigut militants d'equips valencians. En un acte que ha comptat amb la presència de la regidora d'Esports, Rocío Gil, l'alcaldessa felicitat les esportistes en nom de tota la ciutat pel seu esforç i el seu assoliment, que posa al futbol femení espanyol i valencià en el lloc més alt del rànquing mundial.

“Per a València –ha manifestat l'alcaldessa- és un orgull tindre a estes campiones del Món amb una relació tan estreta amb la nostra ciutat”: Ivana Andrés capitana de la Selecció, ha sigut jugadora tant del València CF com del Llevant UD, “i que va ser qui va onejar la nostra Senyera a Sydney”, ha destacat María José Catalá. Al costat d'ella, va compartir la victòria en el Mundial Enith Saló, actual portera del València CF.

Tal com ha assenyalat Catalá, “hui hem volgut fer este acte senzill per a retornar-vos tota l'alegria que ens vau donar el 20 d'agost quan vau alçar la copa del món a Austràlia”. L'acte ha comptat amb la participació del president de la Federació Valenciana de Futbol, Salvador Gomar, i nombroses jugadores dels equips valencians Club Esportiu Malilla, Club Serrans i Club Marítim.

Un orgull per a València

“Per a València és un orgull tindre dos campiones del món amb una relació tan estreta amb la nostra ciutat”, ha assegurat l'alcaldessa, qui ha recordat que el dia de la final del Mundial, l'Ajuntament va obrir el Pavelló Municipal Font de Sant Lluís perquè tots els veïns de València pogueren gaudir del partit, i ha recordat “l'alegria no sols de veure-us a vosaltres jugar, sinó també l'emoció de veure com 2.000 persones van vindre, en un diumenge de ple agost, a donar suport a la selecció”.

Per això, Catalá ha destacat la importància de la victòria de l'equip espanyol, “que ha fet història però, sobretot, -ha subratllat- que ha llançat a tots el missatge que el futbol femení té força, té talent i va a per totes”. En este sentit, ha assenyalat la importància del paper de les jugadores com a “referent per a moltes xiquetes, una posició que comporta una enorme responsabilitat”, ha afirmat.

L'acte ha conclòs amb l'agraïment de María José Catalá als clubs femenins valencians “per la vostra labor amb tantes xiquetes i joves que senten passió pel futbol”, i als qui ha assegurat que “sempre comptaran amb el suport d'esta alcaldessa i de tot l'Ajuntament de València per tal de consolidar i fer créixer l'esport i el futbol femení. València està amb volsaltres”.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr