S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La campanya “Adopta’l” torna per a fomentar l'acollida d'animals i lluitar contra l’abandonament

Des de hui s’hi poden vore 88 fotografies de gossos i gats del centre municipal de Benimàmet en diferents suports publicitaris de la ciutat

• Un dels cartells de la campanya

06/06/2023

La Regidoria de Benestar Animal fomenta l’acollida d’animals a través d’una campanya municipal. Les dos darreres edicions de la campanya Adopta’l ha permés augmentar i facilitar el nombre d’adopcions del centre municipal. Estos resultats positius han fet que l'Ajuntament pose en marxa una tercera edició, amb 88 fotografies de gossos i gats deñ centre municipal de Benimàmet, que es difonen des d’esta setmana als suports publicitaris de la ciutat. La regidora de Benestar Animal en funcions, Glòria Tello, ha explicat este matí que l'objectiu és promoure l'adopció responsable de mascotes i frenar el seu abandonament.
 

Així, s’hi poden vore un total de 88 imatges realitzades pel fotògraf Germán Caballero, que posen cara i nom a 58 gossos i 24 gats del centre de Benimàmet que esperen trobar una família.

Glòria Tello ha explicat que la campanya Adopta’l, que, juntament amb altres, “ajuden a complementar les polítiques de benestar animal i que fan que la gent tinga cada vegada més present que els animals són éssers vius que cal cuidar”.

Des de juliol de 2015 amb la creació de la Regidoria de Benestar Animal, a València s’han registrat un total de 7.866 adopcions d’animals i 5.339 acollides temporals, el que comporta un total de 13.205 acollides i adopcions. “Açò ha permés que els animals acollits en el centre municipal de Benimàmet hagen tingut més espai i millors condicions”, ha explicat Glòria Tello.

Recursos multimèdia

Glòria Tello