S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València aprova 478.000 euros en ajudes per als sectors econòmics tradicionals

Les subvencions seran per a artistes fallers, indumentària, orfebreria, pirotècnia, bandes i mitjans de comunicació

• Les ajudes tenen una quantia màxima de 3.000 euros per cada persona o entitat sol·licitant

21/04/2023

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament ha aprovat este divendres una modificació de crèdits que incorpora una nova línia d'ajudes per als sectors econòmics tradicionals de la ciutat, amb un pressupost de 478.456 euros. El regidor d'Hisenda i Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics, Borja Sanjuán, ha explicat que esta ajuda està destinada “als sectors econòmics tradicionals valencians formats pel conjunt d'artistes de falles i artistes de carrosses, el sector empresarial de la indumentària valenciana, l’orfebreria valenciana, la pirotècnia i les bandes, així com estendards, insígnies i mitjans de comunicació”.
 

Es tracta de sectors econòmics, ha assenyalat el regidor, l'activitat del qual està directament vinculada a les festes falleres i festes tradicionals de la ciutat, i que tenen una importància fonamental en el desenvolupament econòmic a la ciutat, ha manifestat.

Esta nova línia d'ajudes aprovada per la Junta de Govern mantindrà les subvencions que es van articular per als sectors tradicionals valencians en 2022 que tenia com a objectiu pal·liar les conseqüències negatives que els va generar la pandèmia i les restriccions de mobilitat. Les ajudes tenen una quantia màxima de 3.000 euros per cada persona o entitat sol·licitant, i contemplen la promoció i l'activitat al barri de Ciutat Fallera amb una quantia addicional de 1.000 euros.

Recursos multimèdia

Borja Sanjuán