S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Ajuntament obri el termini perquè les persones majors s’inscriguen en activitats gratuïtes durant el pròxim curs escolar

La Coral Municipal ha celebrat el concert de fi de curs al Saló de Cristall

• El programa “És temps de gaudir” inclou visites culturals, tallers i cursos, entre altres propostes

06/06/2023

El Servici d’Envelliment Actiu ha obert el termini perquè les “persones majors actives i saludables” s’inscriguen en diferents activitats gratuïtes programades per al proper curs escolar. Entre les propostes hi ha visites culturals, tallers i cursos. L’Ajuntament també oferix servicis comunitaris i la possibilitat d’apuntar-se a classes de ball, ioga, taitxí i gimnàstica, així com altres iniciatives de caràcter sociocultural. Les sol·licituds es poden tramitar, fins al dijous 15 de juny, als Centres Municipals d’Activitats per a Persones Majors (CMAPM) i a l’Oficina Municipal d’Atenció a les Persones Majors (OMAM).
 

Este programa, que inclou visites culturals, tallers i cursos, entre altres propostes, està accessible a la web municipal sota el lema “És temps de gaudir”. Donarà continuïtat a moltes de les activitats desenvolupades enguany com, per exemple, la de cor, que hui ha celebrat la fi del present curs al Saló de Cristall. La Coral Municipal de persones majors, que enguany commemora el seu 30 aniversari, ha interpretat 13 cançons tradicionals sota la batuta del seu director, David González.

Pel que fa al nou programa, les persones jubilades i majors de 60 anys empadronades a la ciutat de València que tinguen interès a participar en qualsevol de les activitats, poden inscriure’s en qualsevol del CMAPM entre les 9 i les 13 hores del matí, i les 16 i 18.30 hores de la vesprada. A l’OMAM, ubicada a l’edifici de Tabacalera, al carrer d’Amadeo de Saboya, també és possible apuntar-se en horari de 8.30 a 13.30 hores.

A més, per a qualsevol dubte o per rebre més informació al respecte, les persones majors poden contactar amb el telèfon 900 52 57 98 de 9 a 14 hores o a la adreça de correu electrònic omam@valencia.es.