Recollida mòbil Ciutat Vella - València

null Recollida mòbil Ciutat Vella

Tornar

Recollida mòbil Ciutat Vella

Polsa sobre la imatge i descarrega el cartell de la campanya (pdf 932 kb).

 

En l’Ajuntament de València tenim un repte comú: millorar els nostres barris. I per este motiu des del Servici de Gestió Sostenible de Residus Urbans i Neteja de l'Espai Públic posem en marxa un nou servici de plataformes mòbils per a la recollida selectiva de residus domèstics al nord del districte de Ciutat Vella i fem un pas avant cap a la cura del nostre patrimoni cultural i històric, del nostre entorn ambiental més pròxim, cap a la millora de la higiene als nostres carrers i sobretot la seua repercussió en la nostra salut.
1.- Els contenidors actuals se substituiran per 15 plataformes mòbils amb compartiments per a la recollida separada de residus d'envasos lleugers, envasos de vidre, paper i cartó, oli, piles, fracció resta i matèria orgànica.
2.- Diàriament les plataformes mòbils s'instal·laran i retiraran en els punts seleccionats, de manera que podran depositar-se els residus des de les 19.00 fins a les 23.00 hores.

Consulta la ubicació de les plataformes (pdf 220 kb).

 

Per a donar a conéixer a la població aquest nou model, l’Ajuntament ha desenvolupat una campanya d'informació i conscienciació porta a porta, a més d'instal·lar els següents punts informatius:

Programació i ubicació dels estands informatius.​​​​​​

 

 

Per un barri sense residus al carrer, amb major disponibilitat d'espai lliure, net i cura.
Gràcies per la vostra col·laboració.

Pot trobar este document en: