Buscando, por favor espere....

Estás en: A TU LADO

Pla Especial de Neteja i Recollida Falles 2024 Plan Especial de Limpieza y Recogida Fallas 2024 - València

Vés enrere Pla Especial de Neteja i Recollida Falles 2024

Volver

Pla Especial de Neteja i Recollida Falles 2024

Limpieza y Recogida en Fallas

"AMB TU, AQUESTES FALLES, VALÈNCIA MÉS NETA, MÉS VERDA"

La Regidoria de Neteja i Recollida de Residus llança una campanya amb el lema “Amb tu, aquestes falles, València més neta, més verda”. Els serveis municipals s'adapten a les necessitats de la ciutat i per això el desplegament dels efectius de neteja s'executa en tres fases: prefalles (del 8 al 14 de març), Falles (del 15 al 19) i postfalles (del 20 al 23 de març). Al seu torn, el nombre d'operaris desplegats es reparteixen al llarg de les 24 hores del dia en torns matinals, vespertins i nocturns

El personal de neteja efectuarà labors d'escombratge manual de les vies públiques, aigualeig motoritzat en les zones on no puguen accedir els camions cisterna, escombratge mecànic i retirada de residus de les zones de restauració mitjançant tres furgonetes polivalents.

Davant l'habitual afluència de visitants i turistes en aquestes dates, l'Ajuntament instal·larà 600 parelles de contenidors-papereres de 120 litres grocs-negres en les zones de major concurrència com les places de L’Ajuntament, Reina, Mercat, Ciutat de Bruges, els carrers de Colón i Dels Pinazos, l'entorn de les estacions del Nord i Joaquín*Sorolla, així com als carrers dels monuments fallers de la categoria especial.

Respecte als actes específics fallers com mascletades i castells, l'Ajuntament ha disposat una planificació especial.

CAMPANYA DE CONSCIENCIACIÓ

Durant el mes de març s'està duent a terme una campanya de conscienciació amb anuncis en mobiliari urbà, vídeos i presència en xarxes socials, perquè la ciutadania entenga la neteja com una cosa de tots i no sols dels treballadors que es dediquen a això.

La imatge gràfica de la campanya representen els colors del reciclatge i la neteja, del territori valencià, i la diversitat social i cultural que es dona cita en les Falles i tracta de representar la minimització de l'impacte ambiental durant les Falles, que s'emmarquen en la Capitalitat Verda Europea València 2024.

MÉS INFORMACIÓUBICACIÓ DELS WC PORTÀTILS
Les cabines de lavabos i vàters portàtils també protagonitzen un increment enguany. Com a mesura de reforç, 15 peons es dedicaran totes les nits a polvoritzar aigua amb desgreixadora odorizante a l'entorn de contenidors, carrerons i ubicacions freqüents d'orines humans als carrers cèntrics de la ciutat. Les cabines estan adaptades convenientment per a persones amb mobilitat reduïda. Entre totes i tots mantenim més neta la nostra ciutat. Pots consultar les ubicacions ací i també en la AppValència/Falles/Urinaris pròxims.