S'està cercant, espereu....

Infociudad - ALMODÍ - València

ALMODÍ

HORARI:
- Dimarts a dissabte, de 10:00 a 14.00 i de 15.00 a 19:00 hores.
- Diumenges i festius, de 10:00 a 14:00 hores.
Tancat: dilluns,  1 i 6 de gener, 1 de maig i 25 de desembre.

VENDA D'ENTRADAS

Almudín

La plaça de Sant Lluís Beltrán és un dels racons més bells de la ciutat, un espai apartat que té un especial encant a la nit, quan, en el silenci, ressona el fluir de l'aigua de la seua font. La pila està coronada per una escultura en bronze de Sant Lluís Beltrán, la seua casa natalicia s'alça a pocs metres. També recau a la plaça el palau dels Escrivá, del segle XV, encara que molt remodelat en el XVIII: destaca d'ell la seua porta gòtica, amb arc d'ogiva i timpà en què s'inscriu un escut de pedra llaurada.

 

A l'esquerra de la plaça s'obri la portada de l'Almodí, amb un porxe alçat en la primera mitat del segle XVI. L'Almodí es va construir sobre l'Alcàsser musulmà a principis del segle XIV com a lloc de magatzematge i venda de blat. En origen tindria unes dimensions més reduïdes i se va anar ampliant al llarg dels segles XV i XVI fins a adquirir l'aspecte que hui té. El primitiu edifici tindria un pati central a cel obert i va ser a principis del segle XVII quan es va incorporar la coberta, donant-li la imatge de planta basilical que té en l'actualitat.

Si accedix a l'interior podrà contemplar pintures murals de caràcter popular al·lusives a l'entrada de blat en la ciutat -històricament una de les majors preocupacions dels seus governants-, així com representacions dels sants patrons dels gremis que operaven en el comerç del gra.

 

Mes informació sobre accesibilitat

Més informació en www.valencia.es

Web de cultura Targeta València Tourist Card

 

Ubicació

PLAÇA SANT LLUÍS BERTRAN , 1

46003

fachada2.JPG

Aparcament

Tres places reservades a la Pl. de Sant Esteve, núm. 1 a 50 m. de l'accés principal.


Serveis

Disposa d'un lavabo unisex vora el mostrador de recepció. Porta de 90 cm. d'amplària. Zones de transferència major de 70 cm. Inodor amb barra fixa i abatible. Espai lliure de maniobra 1,50 m.


Accés

Entrada a nivell. Porta doble d'1,78 m. d'obertura manual pesada.


Mobilitat vertical

Edifici d'una planta sense desnivells.


Sales

Una única sala amb recorregut interior accessible.


Cerques en Infociutat

Localització d'equipaments pel seu nom o a partir d'alguna paraula inclosa en la seua descripció o contingut.

Opcions de la cerca

Cercar en: