Buscando, por favor espere....

Estás en: Ayuntamiento de València

Campaña Convive - València

Nova campanya de conscienciació davall el lema "CONVIU"

La Regidoria de Contaminació Acústica impulsa una campanya de conscienciació en pro del consens entre empresaris-veïns i usuaris

Coincidint amb l'inici de les vacacions estivals i amb l'arribada del bon temps, l'Ajuntament de València a través de la Regidoria de Contaminació Acústica presenta una nova campanya amb l'objecte de conscienciar els ciutadans sobre la idea que "és possible compatibilitzar el dret a l'oci amb el descans".

Davall el lema que presidix la Campanya "CONVIU" i recolzant-se en les noves tecnologies esta nova campanya busca un efecte de màxima difusió i de conscienciació per a tots aquells que conformen l'oci en la ciutat.

L'element central de la campanya és un vídeo a què s'accedix a través d'un codi QR present en tots els elements de la campanya. Com a idea original els anomenats codis s'han mimetitzat amb els elements de cartelería i els Flyers. Per mitjà de la captura del codi QR els usuaris dels locals d'oci, i veïns en general, podran visualitzar el vídeo eix central d'esta Campanya que tracta de forma amable, i en to d'humor, el problema de la conciliació entre oci i descans veïnal.

Així, doncs, els elements que recolzen la campanya són els cartells, els flyers i el vídeo. La vesprada de dijous passat 4 de juliol, els operaris de la Delegació de Contaminació Acústica de l'Ajuntament de València van repartir als locals de les dos zones objecte d'esta campanya -els barris de Russafa i Gran Via, que inclou la zona denominada habitualment com "Cánovas"- els elements que conformen la campanya.

Així mateix, a través de la figura d'un Community Mànager es mourà el vídeo a través de les xarxes socials, durant un període de 2 mesos, amb l'objectiu d'aconseguir la major difusió possible del mateix, i aconseguir la pròpia acció no sols en els locals sinó també fora d'ells.

La regidora delegada de Contaminació Acústica ha manifestat que l'Ajuntament "continua treballant en pro del consens entre empresaris-veïns i usuaris, en matèria de soroll. Amb una acció com esta aconseguirem traslladar el missatge d'una forma directa i innovadora, ja que el vídeo que està penjat en Youtube a més es va a poder visualitzar en les Webs de les diferents Associacions col·laboradores, així com en diversos fòrums ciutadans i en la Web municipal. Sense oblidar el paper rellevant dels particulars en esta campanya, ja que seran ells els que podran viralizar el contingut de la mateixa en les diferents xarxes socials i inclús per Whatsapp gràcies als smartphones".

La Campanya compta amb el suport de distintes associacions, tant de veïns com d'hostalers i comerciants, entre les que es compten: La Federació d'Associacions de Veïns de València, L'Associació d'Oci i Hostaleria de Russafa, L'Associació de Veïns de Russafa- Gran Via, L'Associació Gastrocultural de la Zona de Cánovas i l'Associació de Comerciants i Professionals de Ruzafa-Eixample- Gran Via, comptant amb la seua col·laboració a l'efecte de la col·locació dels cartells en els locals i el repartix dels flyers.

SINOPSIS VIDEO

Estem en l'interior d'un local de copes ple de clients assentats en taules. Ambient quelcom escarotat però animós. Gent en grups parlant i rient.

Entra un home de trenta i pocs anys, quelcom desorientat, va en pijama i despentinat. Xoca al passar entre algunes persones que estan dretes. Busca un lloc on captar l'atenció de la gent abans de dirigir-se a ells. Se situa en una zona un poc més il·luminada i comença a parlar......

http://youtu.be/9FXSIccxZL0

Información adicional

CONVIVE