S'està cercant, espereu....

Inici - València

Inici

Vos donem la benvinguda a la pàgina web de la Regidoria de Turisme i Internacionalització, un lloc que reunix les iniciatives de la ciutat de València com a destinació sostenible, segura, saludable, singular i social.
La seua àmplia i tradicional oferta vacacional de sol i platja ha potenciat que els espais naturals i urbans valencians hagen concitat un creixent interés des del punt de vista turístic, gastronòmic i cultural.

Més enllà de la zona urbana, València és sinònim de platges, zones naturals i d’una horta el paisatge de la qual està reconegut com a patrimoni agrícola. La revitalització del centre històric ha portat aparellat, també, l’impuls per part d'esta Regidoria de rutes culturals que el connecten amb els seus populars barris i que oferixen, així mateix, una panoràmica completa de l’oferta turística de la ciutat i el seu entorn. Tota esta incessant activitat ha reforçat el turisme com un dels motors de l’economia valenciana, l’oferta i els servicis de la qual canalitza la Regidoria de Turisme i Internacionalització.

La societat valenciana travessa, a més, un imparable procés d’internacionalització, per la qual cosa les accions d’esta delegació van encaminades a desenvolupar una xarxa de relacions internacionals a nivell europeu i mundial, a través d’iniciatives d’interessos comuns. Cal esmentar que València té el privilegi de ser la seu dels Gay Games 2026. Per tot això, vos convidem a explorar una nodrida varietat de propostes i a descobrir, entre moltes altres col·laboracions, el treball conjunt de la Regidoria d’Internacionalització amb diferents ciutats europees, asiàtiques i americanes que ens han portat a unir-nos amb elles a través d’agermanaments i, especialment, a descobrir les possibilitats de València com a ciutat de congressos.

Finalment, la combinació de patrimoni històric i artístic, festes i tradicions, al costat d’una atractiva agenda cultural, fa de València una ciutat amb un enorme atractiu turístic que la col·loca en primera línia com a destinació sostenible.

Xarxes socials

  • Fundació VisitValència

  • Palau de Congressos

  • Regidoria de Turisme

  • Visit València