S'està cercant, espereu....

Camps de pràctiques i instal·lacions - València

Pràctiques i instal.lacions

Mapa dels camps i instal.lacions Enllaç a fitxa Jardí del Túria.Tramo IJardí del Túria. Tramo IIJardí de les HespéridesJardí del Túria. Trams IV - V Parc Professor Antonio LlombartEnllaç a Jardí del Túria. Tram IIIEnllaç a Jardí del Túria. Tram VIEnllaç a Jardí del Túria. Tram VII

JARDÍ DEL TÚRIA. TRAM IX

  • Antiguo cauce del Turia (Entre el Puente de la Exposición y el Puente de las Flores)
  • VALENCIA
  • Telèfon: 96.325.78.81 - 96.352.54.78

ACCÉS: Rampes per Pont de l'Exposició i el Pont de les Flores en ambdós marges, entrada gratuïta al jardí.

HORARI: No tanca

GESTIÓ: Organisme Autònom Municipal Parcs i Jardins Singulars i Escola Municipal de Jardineria i Paisatge.

TOPOGRAFIA I HISTÒRIA:

Tramo IX del Jardí del Tùria

Este tram ha estat ocupat per les obres del metre, després de la seua finalització la Fundació Pública Municipal de Parcs i Jardins Singulars va iniciar l'any 2000 la construcció d'un nou jardí adaptat per a la realització d'actes, castells i fires. Este jardí es conclou a l'agost del 2001, i ocupa una superfície de 34.439 metres quadrats.

L'any 2002 es comença la construcció del nou pont de les Flores que actualment també gestiona esta Fundació amb 3 reposicions anuals del planta de flor: cyclamen, murciana i poinsetia.

|
Pont de les Flores

CONTINGUTS:

Zona de jocs

Este jardí es compon de 3 zones diferenciades: una explana per a castells, carpes i actes en el marge esquerre, una zona per a realització d'actes amb preinstal·lació per a casetes, que inclou un quiosc, en el marge dret i una zona de jocs infantils consistent en una conjunt de xarxa d'enfila de tres piràmides.

|
Mes informació sobre accesibilitat