S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La XXIV Carrera Popular Galápagos recorrerà este diumenge els barris de Tres Forques i Vara de Quart

L’Ajuntament prepara un dispositiu de trànsit per a la carrera

• Itinerari de la carrera

25/01/2023

Este pròxim diumenge, 29 de gener, tindrà lloc la primera carrera del circuit popular de València d’enguany amb la 24 edició de la cursa Galápagos, que recorrerà els barris de Tres Forques i Vara de Quart. Amb eixe motiu, l’Ajuntament ha previst un dispositiu de trànsit.
 

Així, des de les sis hores de diumenge es tancaran al trànsit rodat els dos sentits de Tres Creus, entre Arxiduc Carles i Tres Forques, per al muntatge de la zona d’eixida i meta.

Estarà prohibit l’estacionament al carrer dels Hostalers (entre Tres Creus i Fogainers) i a l’avinguda de Tres Creus en ambdós sentits (entre Tres Forques i Arxiduc Carles, i entre Arxiduc Carles i José María Mortes Lerma) des de dissabte 28, a les 22:00 hores, fins a diumenge 29, a les 12:00 hores.

La carrera produirà també afeccions en diverses línies d’autobús de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) entre les 6.30 hores i les 11:30 hores. Les noves rutes estan a disposició de les persones usuàries en la secció “Última hora” de la web de l’EMT, en l’app i les xarxes socials de l’Ajuntament de València. A més, les persones corredores podran emprar els autobusos de l’EMT per desplaçar-se fins a la zona d’eixida, preferentment amb les línies 70, 71, 72, 73, 93, 95, 99 i 98.

Recordem que la marxa, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal, té una llargària de 5’5 kilòmetres i discorrerà per l’avinguda de les Tres Creus, l’avinguda del Cid, el carrer de les Tres Forques i el carrer de l’Arxiduc Carles. La carrera se celebrarà entre les 9 hores i les 10:15 hores.