Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La Policia Local rejovenix la seua plantilla amb 77 nous agents

En l'acte també s'han presentat 20 noves motos 100% elèctriques i 9 vehicles tipus SUV híbrids

• Nous agents i vehicles policials presentats

21/01/2022

Hui s'han presentat 77 nous agents i 29 nous vehicles que van rejovenir i millorar el servici oferit per la Policia Local. Es tracta d'agents que provenen d'altres municipis i s'han incorporat enguany, 50 d'ells han vingut a València per mobilitat i els altres 27 mitjançant permuta. L'acte de presentació, que s'ha realitzat en la Plaça de l’Ajuntament, ha sigut presidit per l'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat pel regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, i altres membres de l'equip de govern. Durant l'acte Ribó ha destacat que “este acte ratifica el nostre compromís d'anar fent oposicions i millorant la plantilla de la Policia Local. Una plantilla que anem actualitzant amb nous recursos i personal, perquè a més amb la nova llei de jubilació anticipada s'ha vist reduïda”.

 

L'alcalde també ha destacat “la incorporació de cotxes híbrids i motos 100% elèctriques, tots ells fabricats a Espanya, que redundarà en una major sostenibilitat del treball policial, del qual es beneficiarà la ciutat”.

El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, per part seua, ha remarcat que “València està en un moment molt important de modernització i desenvolupament urbanístic, i hem de posar la Policia Local a l'altura de les necessitats de la ciutat. Per això és tan important la incorporació d’estos nous policies, i d'estos vehicles ecològics”. A més Cano ha recordat que “en les pròximes setmanes s'incorporaran altres 20 agents i al febrer estarà el llistat definitiu de la nova oposició de 160 nous agents, que estaran a la disposició de la ciutat en estiu”.

Els agents presentats ja estan treballant “a ple rendiment” en les diferents unitats. Segons ha indicat Cano “el que hem fet per atendre els problemes de convivència és enviar a gran part dels nous agents a la Unitat de Convivència UCOS, en torn de vesprada i nit, per atendre les necessitats de la ciutat”.

Un altre dels temes que ha posat de manifest el regidor és “el gran esforç inversor que s'està realitzant en recursos materials, amb la incorporació de 29 vehicles i amb altres vehicles ecològics que s'incorporaran en breu”. Els 9 cotxes presentats són la primera remesa dels 21 Ford Kuga tipus SUV que s'incorporaran en breu. Els vehicles han sigut fabricats en la factoria d'Almussafes. Els cotxes són propietat de l'Ajuntament, i han sigut adquirits mitjançant fons Europeus. Les motocicletes són elèctriques i seran destinades a la Policia de Proximitat.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr

Joan Ribó
Aarón Cano