Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’esport femení estrena festa a València

La plaça de l’Ajuntament acull el dissabte la primera jornada per promoure l’activitat física entre les dones i visibilitzar el treball dels clubs de la ciutat

• La jornada s'estendrà des de les 10.30 fins les 21 hores

19/05/2022

Xarrades de jugadores professionals, estands informatius de diverses disciplines, exhibicions i classes magistrals de pilates, ioga i cubà. Són algunes de les propostes de la I Festa de l’Esport Femení, que té lloc este dissabte, dia 21, a la plaça de l’Ajuntament, entre les 10.30 i les 21 hores. És la primera jornada d’estes característiques que organitza el consistori, a través de la Federació Esportiva Municipal, amb l’objectiu de promoure l’activitat física entre les dones i visibilitzar el treball dels clubs de la ciutat.

 

La regidora d’Esports i presidenta de la Federació Esportiva Municipal, Pilar Bernabé, ha presentat este matí la iniciativa, que es desplaça al “cor de la ciutat” per “posar en valor i donar visibilitat al talent femení en l’esport”. L’edil ha convidat “totes les famílies i la ciutadania” a acostar-s’hi i “comprovar la gran varietat d’esports que poden practicar les xiquetes a la nostra ciutat”.

L’esdeveniment arrancarà a les 10.30 hores amb una classe magistral de pilates. Durant tot el dia hi haurà espais habilitats per jugar als escacs, l’hoquei, bàsquet, golf, beisbol, bàdminton, handbol o halterofília, entre d’altres. A més, les casetes informatives dels clubs estaran obertes perquè els mateixos equips puguen explicar el seu treball.

A les 11.30 hores es desenvoluparà la taula redona “Ser elit a València”, moderada per Puri Naika (Teika), i en la qual participaran Ana Gómez (València Basquet), Paula Guerrero (València CF), Victoria Díez (Pilota Valenciana), Lucia Manrique (Handbol Marni), Ana Belén Delgado (València Club Halterofília) i Laura Larios (Handbol Marni).

De vesprada, a les 19.15 hores, serà el torn de la xarrada “L’esport com a part de la teua vida”. La jugadora professional María Pina dirigirà el col·loqui, en què intervindran Gloria Argente (CB Claret), María Rodríguez (Rugbi Túria), Macarena Estrela (Les Abelles), Andrea Esteban (València CF) i Merche Peris (medallista de natació).

També s’han programat dos recepcions institucionals de clubs i esportistes i una classe magistral de ioga, a les 18 horas, que durarà aproximadament una hora. La I Festa de l’Esport Femení es tancarà amb una sessió de cubbà, un entrenament que combina diferents estils de ball, prevista a les 20 hores.

Recursos multimèdia

Pilar Bernabé