Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València acull la VII Copa del Món de Frontó de 30 metres

El torneig internacional de frontó, que es durà a terme entre el 12 i el 18 de setembre, torna al Poliesportiu Municipal de Natzaret 23 anys després

• frontó 30 metres

10/09/2021

El Poliesportiu Municipal de Natzaret acollirà, entre el 12 i el 18 de setembre, la VII Copa del Món de Frontó de 30 metres, un esdeveniment internacional que torna a València després de 23 anys. La setena edició del torneig, classificatori per al Mundial de França 2022, es disputarà en les modalitats de Frontenis i Paleta de Goma. En total, participaran 12 combinats nacionals – Argentina, Bolívia, Xile, França, Guatemala, Itàlia, Mèxic, els Estats Units, Veneçuela, Costa Rica, Cuba i Espanya– que oferiran el millor espectacle a l'afició.

 

La regidora d'Esports de l’Ajuntament de València i presidenta de la Fundació Esportiva Municipal, Pilar Bernabé, ha participat a la presentació de l'esdeveniment i ha explicat que “després de 25 anys torna la Copa del Món i ens hem vestit de gala per a rebre esta competició amb una reforma integral dels frontons de la instal·lació de Natzaret”. “En l'últim trimestre de l'any tenim nombrosos esdeveniments esportius de primer nivell, nacionals i internacionals, que contribuiran a la recuperació econòmica de la ciutat. L'esport és un dels nostres millors aliats”, ha afegit.

En l'acte, també han participat el subdirector general d'Esport, Carles Cuenca; el president de la Federació de Frontenis i Pilota de la Comunitat Valenciana (FFPCV), Miguel Montalbán; el vicepresident de la FFPCV, Vicente Cubells, i el responsable de Gestió de Projectes de la Fundació Trinidad Alfonso, Sergi Borrás.

Posada a punt de Natzaret

“L'esforç de la Federació de Frontenis i Pilota de la Comunitat Valenciana durant els últims anys s'ha vist recompensat amb la celebració d'este esdeveniment internacional que comporta la renovació de les instal·lacions on es realitzen els entrenaments del Centre Especialitzat en Tecnificació Esportiva de Frontenis i Pilota” ha assenyalat Bernabé. En concret, la Fundació Esportiva Municipal ha invertit més de 100.000 € en les quatre pistes de frontenis de Natzaret, que han anat destinats a la retirada i substitució de portes d'accés al recinte i xarxes perimetrals, la neteja i reparació de murs, el pintat de murs verticals i paviment, la substitució d'elements de senyalització i l'adaptació de diversos elements, acabats i tancaments de la façana. Amb estes millores, s'adapta la pista principal als requeriments d'una competició d'alt nivell que no tornava a València des de la seua primera edició, en 1998. Un llegat que, després del torneig, quedarà per a la instal·lació i la ciutadania valenciana.

Recursos multimèdia

Pilar Bernabé