S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Ajuntament prepara el dispositiu de trànsit per a la celebració de la Marató de València

Les incidències de trànsit podran seguir-se en temps real en el compte de twitter del Centre de Gestió de Trànsit i l'EMT reforçarà el seu equip d'informació

• Itinerari i afeccions al trànsit diumenge, 4 de desembre

28/11/2022

La celebració de la Marató València diumenge que ve provocarà talls de trànsit a partir del divendres 2 de desembre en diversos punts de la ciutat. El Centre de Gestió de Trànsit de l'Ajuntament realitzarà un seguiment en temps real de les incidències, mentre que l'Empresa Municipal de Transports (EMT) reforçarà el seu equip d'informació per a atendre les persones usuàries.
 

L'inici de la carrera es durà a terme en sis eixides a les 08.15, 08.25, 08.35, 08.45, 08.55 i 09.05 hores, des de la plaça de la Marató en la confluència amb el pont de Montolivet, i està previst que la prova finalitze al voltant de les 15.00 hores. L'EMT ha preparat reforços en les línies 35, 95 i 99 per a facilitar els desplaçaments per a la recollida de dorsals i per a acudir a la Fira del Corredor a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Talls de trànsit previs

 Divendres 2 de desembre, a partir de les 22.00 hores, es tancarà al trànsit rodat el pont de Montolivet en tots dos sentits i el vial de Professor López Piñero en direcció cap al centre de la ciutat, per al muntatge de l'arc eixida de la prova. Per altra banda, l'avinguda de l’Institut Obrer de València, entre Amado Granell Mesado i Professor López Piñero, també estarà tallat de manera intermitent des del divendres a les 22.00 hores permetent, això sí, l'accés al veïnat.

Està previst també que el dissabte 3 de desembre, es tallarà l’Albereda, entre plaça Europa i el pont de l’Assut de l’Or, de 07.30 a 16.00 hores, per a albergar la “mini marató”.

Tota la informació sobre les incidències de trànsit en les zones afectades podrà seguir-se en temps real en el compte de twitter del Centre de Gestió de Trànsit de l'Ajuntament @transitvalencia, en l'aplicació App València i en l'apartat de mobilitat del geo portal municipal.

Alteracions en el servici de l'EMT

Amb motiu dels talls al trànsit provocats per la celebració de la Marató organitzada per la Fundació Trinidad Alfonso, diumenge que ve els autobusos no podran circular amb normalitat i totes les línies presentaran desviaments o supressions des de l'inici de jornada fins a les 16.00 hores. El servici s'anirà normalitzant de manera progressiva segons es vagen realitzant les obertures al trànsit.

A les persones que participen en la prova se'ls recomana utilitzar les línies 99 i 35 (des de Gran Via Germanies fins a avinguda de la Plata) a primera hora del matí per a arribar fins a la zona d'eixida si es desplacen des de la part sud de la ciutat. Els qui es desplacen des de la zona nord poden utilitzar la 99 i la C3 per a aproximar-se a l'eixida.

Un equip de l'EMT informarà a peu de carrer des de diferents punts de la ciutat sobre les afeccions en la xarxa durant la celebració de la Marató. Tota la informació també està disponible en la web de l'EMT, en l'App i en xarxes socials.

D'altra banda, l'empresa municipal ha preparat reforços en les línies 35, 95 i 99 per al dissabte 3 de desembre amb l'objectiu de facilitar els desplaçaments per a la recollida de dorsals i per a acudir a la Fira del Corredor a la Ciutat de les Arts i les Ciències.