S'està cercant, espereu....

Estàs en: Política privacitat

Política privacitat - València

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En l'Ajuntament de València estem compromesos amb la protecció de la privacitat i l'ús correcte de les dades personals.

Per això, esta política de privacitat té per objecte informar sobre el tractament de dades de caràcter personal que l'Ajuntament de València efectua en este lloc web, seu electrònica i en qualsevol dels seus subdominis, microllocs web i/o aplicacions mòbils.

La relació actualitzada de les activitats de tractament que l'Ajuntament de València du a terme es troba disponible en el següent enllaç al  Registre d'activitats de tractament.

Les dades de caràcter personal que se sol·liciten seran les estrictament imprescindibles per a identificar i atendre la sol·licitud realitzada per la persona titular de les dades o prestar els servicis demanats, i no es tractaran ulteriorment de manera incompatible amb estes finalitats.

Les dades recollides de cada persona titular interessada seran adequades, pertinents i no excessives en relació amb les finalitats corresponents per a cada cas, i seran actualitzades sempre que siga necessari.

La persona titular serà informada, amb caràcter previ a la recollida de les seues dades, dels aspectes generals regulats en esta política pel que fa als aspectes següents:

1. Qui és el responsable del tractament de les teues dades personals?
2. Per a què tractem les teues dades personals?
3. Quina és la base jurídica que legitima el tractament de les teues dades personals?
4. Quant de temps conservem les teues dades personals?
5. Qui pot ser persona cessionària o destinatària de les teues dades personals?
6. Quins són els teus drets en protecció de dades i com pots exercir-los?

Política de privacitat de tràmits específics

Abastiment i Sanejament d'aigües. Activitat Econòmica, Ocupació i Consum. Activitats i Obres de Condicionament. Alcaldia Assessoria Jurídica. Benestar social. Contractes. Cultura. Esports. Educació. Gestió Interna Municipal. Hisenda. Igualtat i polítiques inclusives. Joventut. Medi Ambient. Mobilitat Sotenible. Multes de trànsit, ORA i altres sancions. Padró i cens. Bodes. Participació ciutadana i govern obert. Relacions amb l'Administració. Salut Pública. Seguretat ciutadana. Urbanisme. Via Pública. Vivenda.

POLÍTICA DE PRIVACITAT. MEDI AMBIENT.

 

Campanya Bono Bici VLC (pdf 170 kb.)

Contractació Administrativa Jardineria (pdf 168 kb.) Danys béns municipals jardineria (pdf 168 kb.)Desenvolupament del projecte 50/50 en col·legis públics (pdf 170 kb.).Horts urbans (pdf 170 kb.). Peticions ciutadanes jardineria (pdf 168 kb.)

Programa d'educació ambiental (PEA) (pdf 171 kb.).

Programa Negoci Local Sostenible 22-25 (pdf 170 kb.). Subvenció Programa 50/50 Col·legis (pdf 170 kb.).

Llicències Tala-Transplantament (Pdf 110 kb)

Albufera

Devesa-Albufera - Accés, ocupació domini públic i activitats temporals (pdf 170 kb).

Devesa-Albufera - Autorització d'estudis científics (pdf 252 KB.).

Devesa-Albufera - Autorització xicotets aprofitaments (pdf 252 kb.). Devesa-Albufera contractació (pdf 109 kb). Devesa-Albufera informació ciutadana (pdf 169 kb). Devesa-Albufera Pràctiques universitàries (pdf 110 kb). Devesa-Albufera Queixes i suggeriments (pdf 109 kb). Participació ciutadana a la Devesa-Albufera i Newsletter (pdf 172 kb). Registre d'embarcacions del llac de l'Albufera (pdf 109 kb).

Platges, qualitat acústica i de l'aire

Campanya escolar "Mutis al aula" (pdf 251 kb)Denúncies contaminació acústica (pdf 110 kb)

Gestió de qualitat platges (pdf 169 kb.).

Informe sobre ocupacions i activitats en platges (pdf 169 kb.).Videovigilància edifici Avinguda de França, 60 (pdf 109 Kb)

Xarrades divulgatives sobre contaminació atmosfèrica i acústica a la ciutat de València (pdf 169 kb)

 

Neteja urbana

Neteja viària, recollida residus, incidències i neteja solars (pdf 110 kb.)