Campañas Municipales | Ayuntamiento de Valencia - València

Diumenge

17

Octubre

Cerca avançada

Tornar

Actuació en matèria d'eficiència energètica realitzada en 2019 per al CDC La Petxina. Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Projecte acollit a les ajudes d'IVACE cofinançat per la Unió Europea.

Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020. Actuació en matèria d'eficiència energètica realitzada en 2019 per al CDC La Petxina.

El OA Fundació Esportiva Municipal, actuant com a oficina tècnica del Servici de Esports de l'Ajuntament de València, ha tramitat la part tècnica necessària per a optar a la subvenció de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i l'Ajuntament de València, a través del Servici d'Esports, ha obtingut una subvenció de 147.625,96€ per l'actuació d'eficiència Energètica realitzada en el Complex Esportiu Cultural La Petxina, en el que se ha substituït la unitat central de climatització existent per una instal·lació de generació de freda/calor basada en l'aprofitament geotèrmic.

La instal·lació de Climatització de les Naus del Complex, es basa en un sistema tancat de geotèrmia, en el qual s'obté energia del subsòl mitjançant la instal·lació d'11 sondes tipus DCL a 35 m. de profunditat. Es dota a la instal·lació d'una nova bomba de calor aigua de caragol de màcima eficiència energètica.

Aquesta actuació es engloba dins de les actuacions en matèria de eficiència i estalvi energètic que promou l'Ajuntament de València.

Imatges (a esquerra) del camp de captació al jardí i imatge de la sala tècnica(dreta).

Pot trobar este document en: