S'està cercant, espereu....

Estàs en: Agenda de la ciutat

Agenda de la ciudad | Ajuntament de València - València

Dimarts

29

Novembre

Cerca avançada

Tornar

RUTA CULTURAL PER L'ANY BENLLIURE

DATA: 25 de nov. 2022 - 18 de des. 2022
HORARI: Diferents horaris
PREU: Gratuït
LLOC: Diferents ubicacions

 
La regidoria de Turisme i Internacionalització de l'Ajuntament de València organitza una ruta cultural pels espais de la biografia de Mariano Benlliure amb motiu de la celebració de l'Any Benlliure en 2022.
 

Les dates i horaris per a la realització de les rutes són:

  • 26, 27 de novembre i 3, 4, 10, 11, 17 i 18 de desembre en horari d'11.00 a 13.00 hores.
  • 25 de novembre, 2, 9 i 16 de desembre en horari de 17:00 a 19:00 hores.
Per a inscriure's, hauran de remetre un correu electrònic a l'adreça rutaculturalbenlliure@gmail.com indicant el seu nom complet, DNI, telèfon de contacte i data triada. Només es podran reservar fins a dues places i una data per sol·licitant. El nombre màxim de places són 25 per dia.

En cas que hi haguera duplicitat de sol·licituds per part de la mateixa persona, l'organitzador es reserva la facultat d'anul·lar totes les sol·licituds. La visita no estarà confirmada fins a rebre un correu electrònic de confirmació. Les places s'adjudicaran per rigorós ordre de recepció a la bústia de correu electrònic.
En cas que el nombre d'inscripcions supere el de places es farà una llista de reserva per al cas que es produïsquen anul·lacions. En cas de no poder acudir a la visita, hauran de comunicar-ho per a cedir la seua plaça al següent de la llista de reserva.