S'està cercant, espereu....

Estàs en: Agenda de la ciutat

Agenda de la ciudad | Ajuntament de València - València

Dissabte

23

Setembre

Cerca avançada

Tornar

AVENTURA'T - Joventut. Ajuntament de València

Cartell

DATA: 01 de set. 2023 - 11 de nov. 2023

La Regidoria de Joventut de València ofereix activitats i accions d'oci alternatiu i ús positiu del temps lliure dirigit a persones joves de la ciutat de València. La realització es concentrarà en els caps de setmana amb activitats grupals realitzades a l'aire lliure. Les places s'assignen per ordre d'inscripció. 

ACTIVITATS

Iniciació a vela i rem. Activitats dirigides a persones nascudes entre 1993 i 2010. Inscripció a partir de les 9.00h del 21 d'agost 2023. 
Més informació i inscripcionsMultiaventura. Activitats dirigides a persones nascudes entre 1993 i 2004. Inscripció a partir de les 9.00h del 4 de setembre 2023. 
Més informació i inscripcions
IMPORTANT: 

  • Les persones menors de 18 anys hauran de portar emplenada la autorització per a la realització de l'activitat per part de qui ostente la pàtria potestat, tutela o guarda legal. Sense l'autorització no podran realitzar l'activitat.
  • Per a poder inscriure's en qualsevol de les activitats organitzades per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de València s'haurà de acreditar documentalment que es viu, estudia o treballa a la ciutat de València.