S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Campanar celebra, este diumenge, la VIII Carrera José Antonio Redolat

• Milers de corredors recorren en barri de Campanar

10/05/2023

Este pròxim diumenge 14 de maig, el districte de Campanar acull la VIII Carrera José Antonio Redolat. La carrera, que es desenvoluparà des de les 9.00 a les 10.15 hores, forma part del Circuit de Carreras Populares Ciutat de València 2023 i està organitzada pel Redolat Team en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal i l'Ajuntament de València.
 

Itinerari i afeccions al trànsit

L'eixida de la prova es realitzarà en l'avinguda Mestre Rodrigo (a l'altura de la plaça de Badajoz) en sentit Benimàmet. Es travessa l'avinguda General Avilés i la Safor fins arribar a la rotonda amb el carrer Camp de Túria (sense envair-la). A esta altura es fa un canvi de sentit i es torna pel sentit contrari de l'avinguda del Mestre Rodrigo per a incorporar-se per Pio Baroja fins a l'altura de Vall de la Ballestera per a, de nou, fer un canvi de sentit en Pio Baroja i continuar per General Avilés, avinguda del Mestre Rodrigo i accedir al tram 3 dels Jardins del Túria, concretament fins a l'estadi d'Atletisme, on està situada la meta.

A causa del muntatge de l'eixida, el tram de l'avinguda Maestro Rodrigo, entre el carrer Vall de la Ballestera i plaça Badajoz, romandrà tancat a la circulació de 6.00 a 10.00 hores aproximadament.

Amb motiu de la celebració de la carrera, l'EMT ha planificat noves rutes, entre les 8.30 i les 13.00 hores, per aproximar les persones usuàries el màxim possible al seu destí. La ciutadania pot utilitzar les línies 67, 95, 98, 99 i C3 per arribar a l'entorn de prova. Tota la informació pot consultar-se en la secció “Última Hora” de la web, en l'App i en xarxes socials de l'EMT.