S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Comencen les obres de renovació de calçades i voreres en diferents barris de la ciutat

• L'Ajuntament enceta els treballs d'asfaltat en diferents carrers dels barris de la ciutat

22/08/2023

  • El regidor d'Urbanisme, Juan Giner, visita el començament dels treballs que es prolongaran fins a la primera setmana de setembre
  • El pressupost d'esta actuació és de quasi un milió d'euros i es durà a terme en els barris d’Arrancapins, Benimaclet, el Pilar, el Mercat i la Gran Via i en el pont d'Aragó

El regidor d'Urbanisme, Habitatge i Llicències i alcalde en funcions, Juan Giner, ha visitat, en la nit d'este dilluns, l'inici dels treballs de renovació completa de trams de calçades i voreres de la ciutat. Giner ha explicat que estes obres, “que es realitzaran en horari nocturn i durant l'estiu per a ocasionar les mínimes molèsties al veïnat, suposen una inversió de quasi un milió d'euros i afectaran els barris d’Arrancapins, Benimaclet, el Pilar, el Mercat i la Gran Via i el pont d’Aragó”.

L'alcalde en funcions ha recordat que amb estos treballs es vol solucionar “la multitud d'irregularitats, enfonsaments, roderes, sots i defectes que hem trobat en determinades zones del paviment i que requereixen el reasfaltat complet per a ser reparats”.

Giner ha indicat que els treballs, que es van iniciar en la nit d'este dilluns al carrer de Dolores Marqués del barri de Benimaclet, continuaran pel carrer del Mestre Racional, una de les principals vies de la Gran Via, “i la resta de zones programades fins a completar, a poc a poc, tots els trams de carrers amb condicions defectuoses i perilloses per a la ciutadania”.

En concret, la renovació de calçades i voreres es durà a terme, a més del carrer de Dolores Marqués, al carrer del Marqués de Cenete, carrer de Salas Quiroga, carrer d'Albacete, carrer de Santa Teresa, carrer del Peu de la Creu i carrer del Mestre Racional. També es renovaran les voreres del pont d'Aragó amb rajoles de granit natural.

El regidor d'Urbanisme ha explicat que esta mesura també té per objectiu que els carrers de València “estiguen més nets, siguen més segurs i presenten un millor aspecte. Comencem actuant en trams de 7 carrers, però els treballs s'ampliaran a més”.

Al carrer de Dolores Marqués es fresarà 7 centímetres tota la superfície fins al carrer de l’Assagador d'Alboraia i des de la mateixa fins a Albocàsser tota la calçada i s'executarà una capa d'aglomerat nou de 4 centímetres de grossària amb àrids calcaris, i una capa de 3 centímetres de grossària de microaglomerat fonoabsorbent.

Al carrer del Mestre Racional es renovarà el ferm de la calçada per a aconseguir una millora de la regularitat i garantir la seguretat del trànsit.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr

Juan Giner