S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Urbanisme celebra esta vesprada el taller veïnal per a definir la futura ordenació de Benimaclet

El taller tindrà lloc a la biblioteca Carola Reig Salvà a les 17:45 hores

• El taller té lloc després de la consulta pública que es va realitzar el mes de juny de 2022

19/04/2023

L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana, ha convocat esta vesprada les entitats veïnals a un taller participatiu sobre el Pla Especial de Benimaclet. La jornada es desenvoluparà esta vesprada, a les 17:45 hores, a la biblioteca Carola Reig Salvà, ubicada al carrer de Francesc Martínez, 32.
 

En el taller s'abordarà la revisió de planejament de l'àrea funcional de Benimaclet. A continuació, s'obrirà una consulta ciutadana perquè puga votar per la solució que es crega més convenient a cadascun dels temes proposats. La votació es durà a terme per mitjà de la pàgina web pla especial de Benimaclet.

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, ha explicat que “s'obrirà una enquesta pública perquè la ciutadania puga votar per la solució que crega més convenient a cadascun dels temes proposats i que l'equip redactor puga incorporar-les a l'avaluació ambiental, el pas previ a l'exposició pública perquè es puguen presentar al·legacions”.

El taller té lloc després de la consulta pública sobre el Pla Especial de Benimaclet que es va realitzar el mes de juny de 2022 i que va servir de base a l’equip redactor per traçar la primera versió de la intervenció urbanística.

Segons la consulta efectuada l’any passat, el tipus d’instal·lacions i espais més demanats pel veïnat són culturals i esportius (34,2 %), juntament amb les zones verdes i parcs (33,4 %). El 17,4 % de les persones enquestades reclamen més parcs i també zones per a gossos (9,5 %), més cura dels jardins (5,8 %) i millorar el manteniment de l’horta (0,8 %).

Igualment, un 66 % n’al·ludix a la manca d’oportunitats laborals al barri, un 71,2 % considera que no hi ha opcions perquè els joves puguen emancipar-se i quedar-se a viure, el 88,3 % assenyala la necessitat d’augmentar la vivenda pública de lloguer assequible, i un 81,8 %, més oferta residencial.