Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La Marina de València rep dimarts el ‘raid’ de cotxes clàssics, Spain Classic Raid

El regidor Emiliano García ha explicat que la ruta, en la qual participen 150 equips, és el raid de la seua categoria més llarg d'Europa

• La Marina de València

27/03/2022

La Marina de València acollirà dimarts que ve la meta d'etapa i final de la primera meitat del Spain Classic Raid, que celebra la seua huitena edició. El raid va arrancar ahir dissabte a Santander, i preveu recórrer huit etapes en un viatge que creuarà Espanya de nord a sud. Tal com ha explicat el regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, “és el raid de regularitat per a cotxes clàssics més llarg d'Europa”.

 

La prova inclou “paisatges, emocions, rivalitat i alhora companyonia, però sobretot, bon ambient i passió per l'aventura i els cotxes clàssics”, tal com expliquen els seus organitzadors. El VIII Spain Classic Raid comptarà amb 150 equips participants, tots ells a bord de vehicles amb més de 25 anys, “que hauran de demostrar la seua habilitat per a mantindre la velocitat mitjana marcada en cada tram, la seua capacitat d'orientació i la resistència dels seus veterans vehicles”, han afegit.

L'itinerari discorre al llarg de 2.100 quilòmetres, dividits en huit etapes entre 200 i 350 quilòmetres. “Hi haurà fang, pols, un circuit per a gaudir sense lligams de la conducció, però també paisatges dignes de fotografiar i molt variats, perquè la ruta creua el país de nord a sud i la varietat de colors, olors, flora i fauna és senzillament espectacular”, ha explicat el regidor de Turisme, qui ha destacat també els monuments i llocs curiosos o històrics que formen part de l’itinerari.

Dimarts 29 de vesprada se celebrarà la meta de l'etapa 4 en La Marina de València. En el seu conjunt, la ruta passarà per les províncies de Cantàbria, Palència, Burgos, Sòria, Guadalajara, Saragossa, Terol, València, Alacant, Múrcia, Almeria, Granada i Màlaga, i conclourà a Sevilla el dia 2. Entre els vehicles participants circularan models recognoscibles com el Seat Panda, el Renault 4, el Seat 131, o la C-15, així com vehicles de luxe, com Rolls Royce Silver Dawn o un Porsche 924.